Rtx 3060 ekran kartımı sarı sitede bugün sattım, paketlerken dışına biraz boşluklu patpat ve koruyucu sardım sizce şekilde bu kabul edilir mi kargo şirketi tarafından yada bir sorun olur mu
ptt kadar rezil kargo firması görmedim adreste pazar var evde oldugum halde gelmediler evde yok dendi desteği ayrı dert herkes telefonu kapatıyor 1.30 saat boyunca 1 tane siparişimi tekrardan dagıtıma çıkaramadımKargo firmasına göre değişir. PTT gibiler sağlam götürüyor. Paketin içine herhangi bir patpat veya köpük koydunmu?
Ben internettten hergün telefon ve teknolojik ürün satıyorum. PTT bazen 2-3 haftada teslim bile edebilir fakat diğer kargolar bile 'telefon mu bu? PTTye ver orada sağlam gider' vesaire diyorlar. Yani yavaş getirmesine bakma sağlam gelsin yeterkiptt kadar rezil kargo firması görmedim adreste pazar var evde oldugum halde gelmediler evde yok dendi desteği ayrı dert herkes telefonu kapatıyor 1.30 saat boyunca 1 tane siparişimi tekrardan dagıtıma çıkaramadım
hocam eyvallah saglam gelsinde tekrardan dagıtım planlaması için 1 hafta bekledim hala dagıtım kararı çıkmadı 1 tane zarf getircekler alt tarafıBen internettten hergün telefon ve teknolojik ürün satıyorum. PTT bazen 2-3 haftada teslim bile edebilir fakat diğer kargolar bile 'telefon mu bu? PTTye ver orada sağlam gider' vesaire diyorlar. Yani yavaş getirmesine bakma sağlam gelsin yeterki
Kutunun içinde ekran kartının kendi süngeri ve ekran kartını saran bı koruyucu var hocam orijinali bu şekilde oluyor zaten, ben sadece dışına sünger patpat vb çektimKargo firmasına göre değişir. PTT gibiler sağlam götürüyor. Paketin içine herhangi bir patpat veya köpük koydunmu?
Haklısın reis o konuda bazen sakaklık çıkarıyorlar. Ya gidip al yada arayıp iletişime geç bir şey yapamıyolar.hocam eyvallah saglam gelsinde tekrardan dagıtım planlaması için 1 hafta bekledim hala dagıtım kararı çıkmadı 1 tane zarf getircekler alt tarafı
hocam yapabilirsen birde karton sar yeterli olur ekran kutunun içi eski kutusudur ama değilse pinlere dikkat et diyecektimRtx 3060 ekran kartımı sarı sitede bugün sattım, paketlerken dışına biraz boşluklu patpat ve koruyucu sardım sizce şekilde bu kabul edilir mi kargo şirketi tarafından yada bir sorun olur mu
sorun çıkmaz ekran kartının süngeri bile fazlasıyla korur onuKargo firması yurtiçi hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kutunun içinde ekran kartının kendi süngeri ve ekran kartını saran bı koruyucu var hocam orijinali bu şekilde oluyor zaten, ben sadece dışına sünger patpat vb çektim
Pinin koruyucusu var hocam onu taktım ama süngere temas ediyordu o kısımhocam yapabilirsen birde karton sar yeterli olur ekran kutunun içi eski kutusudur ama değilse pinlere dikkat et diyecektim
Eyvallah hocamsorun çıkmaz ekran kartının süngeri bile fazlasıyla korur onu
Yani pin ekran kartı ile kutunun orijinal süngeri arasında olunca pine biraz basınç yapıyorPinin koruyucusu var hocam onu taktım ama süngere temas ediyordu o kısım