Neler Yeni

Ekran kartı problemi atikmpag.sys

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Atakan Yıldız
selamun aleyküm arkadaşlar benim 12 yıllık çok eski bir laptopum var laptopun soğutma sistemi çok kötü cpu ile gpu çok ısınıyo neyse ekran kartım amd radeon hd 6500m/5600/5700 serisi ve ekran kartı sürücüsünü aktif ettiğimde bilgisayarım win7 hoşgeldiniz kısmına gelmeden mavi ekran veriyor ve hata kodu atikmpag.sys ama güvenli moddan siz oluyor sürücüyü devre dışı bıraktığımda kullanabiliyorum fakat çok verimsiz oluyor nasıl bir problem var ve nasıl çözülebilir yanıt verirseniz çok sevinirim

S C O

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
573
İsim
Savaş Kurtuluş
Discord
G-TheArk#3024
selamun aleyküm arkadaşlar benim 12 yıllık çok eski bir laptopum var laptopun soğutma sistemi çok kötü cpu ile gpu çok ısınıyo neyse ekran kartım amd radeon hd 6500m/5600/5700 serisi ve ekran kartı sürücüsünü aktif ettiğimde bilgisayarım win7 hoşgeldiniz kısmına gelmeden mavi ekran veriyor ve hata kodu atikmpag.sys ama güvenli moddan siz oluyor sürücüyü devre dışı bıraktığımda kullanabiliyorum fakat çok verimsiz oluyor nasıl bir problem var ve nasıl çözülebilir yanıt verirseniz çok sevinirim
Ekran kartı sürücülerini güncelle.

En başta DDU ile var olan ekran kartı sürücülerini sil. Sonra ekran kartının kendi sitesinden en güncel WHQL imzalı sürücüyü indir.

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Hazar Günay
Devre dışı bırakıldığı takdirde sistem normal şekilde kullanılıyorsa @G0KTÜRK kullanıcısının dediklerini elememiz lazım.

Technopat üzerinde iken çok fazla bu şekilde konu çözdüm.
Çoğunlukla da donanımsal arıza mevcuttu.

OCCT indirip 15 dakikalık bir VRAM testi yapmamız gerekecek.
Ayarlara ellemeden direkt çalıştırın.

Çökerse geçmiş olsun.

S C O

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
573
İsim
Savaş Kurtuluş
Discord
G-TheArk#3024
Devre dışı bırakıldığı takdirde sistem normal şekilde kullanılıyorsa @G0KTÜRK kullanıcısının dediklerini elememiz lazım.

Technopat üzerinde iken çok fazla bu şekilde konu çözdüm.
Çoğunlukla da donanımsal arıza mevcuttu.

OCCT indirip 15 dakikalık bir VRAM testi yapmamız gerekecek.
Ayarlara ellemeden direkt çalıştırın.

Çökerse geçmiş olsun.
Çökme Şansı Yüksek Ama Dostum

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Hazar Günay
Tamam işte, çökerse donanımsal olduğu tezim doğru çıkmış olacak :)

Top Bottom