ekran kartı sorunsalı rx570

MertAE

80+
Reaksiyon skoru
2
selamlar çok araştırmama rağmen rx570 stoğu bulamadım bana letgoo dan veya sahibinden 2.el ilanları atar mısınız baktım ama çok anlamıyorum istanbul bahçelievler civarında oturuyorum

selamlar çok araştırmama rağmen rx570 stoğu bulamadım bana letgoo dan veya sahibinden 2.el ilanları atar mısınız baktım ama çok anlamıyorum istanbul bahçelievler civarında oturuyorum
Mayminkciler yüzünden stok kalmadı.İkinci elden alacağınız ilanlar da en az 3000 tl :D

MSI Armor RX570 4GB Bursa sıcağında yazın ortasında 74C üstü görmedi. Satim sana 8bin TL o.O2

üç bin lira bandında 2. el "kesinlikle temiz" (!) rx570 alacaksınız son kararınız mı?

Boş kutusunu 100 liraya satan vatandaşlarımız, dolusunu kim bilir kaça satar.

Armor normalde 80 görmüyor mu nasıl yaın 74 üstünü görmedi o.O2
Hiçbir işlem uygulamadım. Fabrika çıkışlı OC versiyon. Kışın 71, yazın 74 üstünü görmüyorum. Fanlar da hiç %100e çıkmıyor bile. Sesini duymuyorum. DA V3.5'ta almıştım memnunum.

Hiçbir işlem uygulamadım. Fabrika çıkışlı OC versiyon. Kışın 71, yazın 74 üstünü görmüyorum. Fanlar da hiç %100e çıkmıyor bile. Sesini duymuyorum. DA V3.5'ta almıştım memnunum.
Kanka aynı kart bende vardı ve çok sessiz soğutması da aynıydı marka farklı ama.

Kanka aynı kart bende vardı ve çok sessiz soğutması da aynıydı marka farklı ama.
Kart değil önemli olan zaten, model. Armor modeli sorunlu bir model. Ama RX570 için çok geçerli değil bu. RX580 Armor fırın gibi yanarken 570'de bu kadar şikayet yok. Aynı kartı arkadaşım da kullanıyor, aynı şehirdeyiz. Onun kasa rampage olduğu için sıcaklıkları benden 4-5 derece fazla oluyor. Gitmiş cam kasa almış ya sabır ya o.O2

rx 570 bende de var ama bu fiyatlar çok kalleşçe valla

Geri