Ekran kartı takma problemi

Reaksiyon skoru
0
Gaminggentr'den hazır sistem aldım sistem bugün elime ulaştı ekran karrını takmam gerekiyor ama ekran kartı içeri giremiyor sığmıyor, gaminggeni aradım ön fanları çıkarıp takmayı deneyin dediler ama ön fanların yerinde işlemci sıvı soğutıcu var ekran kartı ya çok zorlayarak girer ama ekran kartı veya kasadaki parçalar zarar görebilir ne yapmam lazım yardım ederseniz çok sevinirim (antalyada yaşadığım için gaming gen teknik serviside gelemiyor)

Ekler

Hocam kartin slotundaki koruma plastigini cikardiniz mi ?
Post automatically merged:

Ve sivi sogutmanin vidalarini cikartin termal macununa temas etmeden karti takip geri sivi sogutmayi takin hocam.

Oraya sigacak gibi durmuyor zaten.Sivi sogutmayi uste alman lazim

Sistem hazır geldi bende bu teknik işlerden pek anlamıyorum bilgisayarcıya götürsem yapabilirler mi dediğinizi
Kasa sivi sogutma ekran karti ismini felan bi yazsana bakayim olculerine kesin o yuzden mi girmiyor emin olalim

Ekran kartı slotları standarttır dostum o slota girmemek gibi bir ihtimali yok. 2. Si 3 fanlı bir ekran kartın var öne küçük kalmış sıvı soğutmayı söküp üstteki takma yerine takacaksın 4 tane vidası vardır hadi hatrına 6 olsun sök üstteki yere tak. Kasa fanlarıda üstte takılı galiba onlarıds sök çıkart bir kenarı beklesinler şimdilik. Bilgisayarcıyada götürme PC yi yollardan toplarsın hangi şehirdesin?

Ekran kartı slotları standarttır dostum o slota girmemek gibi bir ihtimali yok. 2. Si 3 fanlı bir ekran kartın var öne küçük kalmış sıvı soğutmayı söküp üstteki takma yerine takacaksın 4 tane vidası vardır hadi hatrına 6 olsun sök üstteki yere tak. Kasa fanlarıda üstte takılı galiba onlarıds sök çıkart bir kenarı beklesinler şimdilik. Bilgisayarcıyada götürme PC yi yollardan toplarsın hangi şehirdesin?
Antalyadayım

Arka kapakları söktünmü kasadaki? Ekran kartının geleceği yerdeki metalleri

Sıvı soğutmayı üst tarafa tak ayrıca kartı takmadan önce ekran kartı slotundaki çentiği aç.

Kasa:Asus Gt301
Ekran kartı:Asus Tuf Rtx 3080
Sıvı soğutma:Cooler master ml240l v2
Kasan 32 cm ekran kartı destekliyor senin kart 30 cm.Radyatör öndeyken takmana imkan yok gibi belki önce ekran kartını takarsan milimlik sığar.Üstte radyatör desteği de yokmuş kasanın.

Geri