Yeni bilgisayar aldım da ekran kartı ayrı geliyomus bende takmayı tam bilmiyom youtubede videolari var ama hiç biri detaylı göstermiyo kasa dark guardian 4x12 nasıl takabilirim takmayı biliyorum ancak kasanın arka kısmındaki vidalamaları bilmiyorum
Kardeşim anakartın üzerinde ekran kartı girişi vardır onun kasanın ön yüzüne bakan tarafta pim var o pimi indirip kartı oraya oturtacaksın korkma kırılmaz hemen ama dikkatli yap yinede kartı oturtunca pim zaten kendiliğinden kapanacak. Daha sonra vidalarıyla kasaya sabitleyeceksin zaten basit işler.Yeni bilgisayar aldım da ekran kartı ayrı geliyomus bende takmayı tam bilmiyom youtubede videolari var ama hiç biri detaylı göstermiyo kasa dark guardian 4x12 nasıl takabilirim takmayı biliyorum ancak kasanın arka kısmındaki vidalamaları bilmiyorum
arkada 2 3 vida var ya da arkası açık gelir değilse de anakartta ekran kartının takılıcağı bölmenin hizasındaki yeri sök tornavidayla sonra yandaki camı sök kasayı yere yatır ekran kartını takıcağın yerin en sağ tarafındaki pimi sağa çek sonra fanlar alta bakacak şekilde ekran kartındaki parçayı anakartttaki böluğa oturt çok sert de değil yavaş da değil ekran kartı sallanmayacak şekilde sonra pim kapanır zaten sonra arkadaki vidaları çıkardığın gibi kapat ve çalıştırYeni bilgisayar aldım da ekran kartı ayrı geliyomus bende takmayı tam bilmiyom youtubede videolari var ama hiç biri detaylı göstermiyo kasa dark guardian 4x12 nasıl takabilirim takmayı biliyorum ancak kasanın arka kısmındaki vidalamaları bilmiyorum