Ana kartının re-size bar özelliği varsa arc 750 indirimde 4600 e filan geliyor kaçırma hocamMerhabalar,
4-4.5 bin TL ye kadar ekran kartı önerir misiniz?, AMD Ryzen 7 2700x işlemcim var 16gb 320mhz ram var, öyle çok hard oyunlar oynamıyorum fiyarı 4bini çok aşmadan önerirseniz sevinirim.
neden güvenmeyesiniz hocam2.ele nasıl güvencez be hocam
gerekli testleri yaptıktan sonra neden güvenmeyesiniz ki sonuçta senin benim gibi insanlar kullanıyor2.ele nasıl güvencez be hocam
neden güvenmeyesiniz hocam
Kartın ne kadar yorulmuş olduğunu bilemeyiz ki hocam. Biraz daha kötüsünü alırım sıfır alırım, zaten belirttiğim gibi hard oyunlar oynamıyorum.gerekli testleri yaptıktan sonra neden güvenmeyesiniz ki sonuçta senin benim gibi insanlar kullanıyor
Böyle düşünüyorsan kesinlikle arc750 al o zaman. Sıfıra bu bütçede mantıklı başka bir kart yok.Kartın ne kadar yorulmuş olduğunu bilemeyiz ki hocam. Biraz daha kötüsünü alırım sıfır alırım, zaten belirttiğim gibi hard oyunlar oynamıyorum.
zaten testleri bunu öğrenmek için yapıyoruz hocam. testlerde %95 kartın durumunu anlayabilirsinizKartın ne kadar yorulmuş olduğunu bilemeyiz ki hocam. Biraz daha kötüsünü alırım sıfır alırım, zaten belirttiğim gibi hard oyunlar oynamıyorum.
Hocam %100 sağlıklı çıksa bile 2.el kart almak istemiyorum. Açık bence.zaten testleri bunu öğrenmek için yapıyoruz hocam. testlerde %95 kartın durumunu anlayabilirsiniz
+5k yazan fiyat mı yoksa başka biyerde de var mıBöyle düşünüyorsan kesinlikle arc750 al o zaman. Sıfıra bu bütçede mantıklı başka bir kart yok.
şuan en ucuz 5149tl sanırım. arada indirimler ile 4800 e inebiliyor.Hocam %100 sağlıklı çıksa bile 2.el kart almak istemiyorum. Açık bence.
Mesaj otomatik birleştirildi:
+5k yazan fiyat mı yoksa başka biyerde de var mı