Şimdi The Callisto Protocol adlı oyuna giriyim dedim türkçe yama kurdum oyuna sonra girdim oynamaya başladım ekran kartım aorus 3070Tİ grafikleri ultraya aldım ekran kartı 92 derece sabit kaldı bu dereceyi nasıl düşürebilirim 92 derece çok fazla.
ekran kartı 92 derece oluyor işte msi afterburner oyun içi göstergesini açıyorum 92 dereceHangi sıcaklığa bakıyorsun? Normal sıcaklığa mı hotspot sıcaklığa mı? Fotoğraf koyar mısın?
Ekran kartını ne zaman aldın? 92 Derece Sorun ideal sıcaklık değerli 65-85 Arası Eskiyse Termal macun değiştirmeni Öneririm.Şimdi The Callisto Protocol adlı oyuna giriyim dedim türkçe yama kurdum oyuna sonra girdim oynamaya başladım ekran kartım aorus 3070Tİ grafikleri ultraya aldım ekran kartı 92 derece sabit kaldı bu dereceyi nasıl düşürebilirim 92 derece çok fazla.
1ay oldu yeni hazır kasa aldım termal macun değiştirince ekran kartınada etkisi oluyormuki?Ekran kartını ne zaman aldın? 92 Derece Sorun Eskiyse Termal macun değiştirmeni Öneririm.
ekran kartı 92 derece oluyor işte msi afterburner oyun içi göstergesini açıyorum 92 derece
Hocam merhaba bir konuda size danışabilirmiyimEkran kartını ne zaman aldın? 92 Derece Sorun ideal sıcaklık değerli 65-85 Arası Eskiyse Termal macun değiştirmeni Öneririm.
işte napmam lazım kısaca onu soruyorumO seçenek de 2 tane sıcaklık gösteriyor. Birisi normal sıcaklık birisi de hotspot yani ekran kartının en sıcak yeridir. Hotspot ise normal değer. Normal sıcaklık ise çok çok yüksek.
Garantisi Varmı? Ve evet oluyor ama kasa yeniyse Hiç normal değil.1ay oldu yeni hazır kasa aldım termal macun değiştirince ekran kartınada etkisi oluyormuki?
Buyrun Hocam dinliyorumHocam merhaba bir konuda size danışabilirmiyim
var garantiside sadece bu oyuna özgü bişe bu rdr2 de gta V de falan hiç böyle sıcaklık vermiyor hatta 70 i bile geçmiyor o kadar yaniGarantisi Varmı? Ve evet oluyor ama kasa yeniyse Hiç normal değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Buyrun Hocam dinliyorum
işte napmam lazım kısaca onu soruyorum
Hocam ekimin başındada sistem aldim itopyadan bir sıkıntım yok çok şükür ama şu kasaya bakma işinden pek anlamıyorum hani temizliktir termal macundur falan. Benim kasa için dikkat etmem gerekenler sadece fan temizliği termal macun mu ayrı şeyleri var mıGarantisi Varmı? Ve evet oluyor ama kasa yeniyse Hiç normal değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Buyrun Hocam dinliyorum