Neler Yeni

Yardım Ekran kartım 92 derece oluyor

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

lamecss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Kerem
Şimdi The Callisto Protocol adlı oyuna giriyim dedim türkçe yama kurdum oyuna sonra girdim oynamaya başladım ekran kartım aorus 3070Tİ grafikleri ultraya aldım ekran kartı 92 derece sabit kaldı bu dereceyi nasıl düşürebilirim 92 derece çok fazla.

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,278
İsim
Yunus Şahin
Hangi sıcaklığa bakıyorsun? Normal sıcaklığa mı hotspot sıcaklığa mı? Fotoğraf koyar mısın?

lamecss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Kerem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hangi sıcaklığa bakıyorsun? Normal sıcaklığa mı hotspot sıcaklığa mı? Fotoğraf koyar mısın?
ekran kartı 92 derece oluyor işte msi afterburner oyun içi göstergesini açıyorum 92 derece

mckcr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Mirzahan Kara
Şimdi The Callisto Protocol adlı oyuna giriyim dedim türkçe yama kurdum oyuna sonra girdim oynamaya başladım ekran kartım aorus 3070Tİ grafikleri ultraya aldım ekran kartı 92 derece sabit kaldı bu dereceyi nasıl düşürebilirim 92 derece çok fazla.
Ekran kartını ne zaman aldın? 92 Derece Sorun ideal sıcaklık değerli 65-85 Arası Eskiyse Termal macun değiştirmeni Öneririm.

lamecss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Kerem
Ekran kartını ne zaman aldın? 92 Derece Sorun Eskiyse Termal macun değiştirmeni Öneririm.
1ay oldu yeni hazır kasa aldım termal macun değiştirince ekran kartınada etkisi oluyormuki?

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,278
İsim
Yunus Şahin
ekran kartı 92 derece oluyor işte msi afterburner oyun içi göstergesini açıyorum 92 derece

O seçenek de 2 tane sıcaklık gösteriyor. Birisi normal sıcaklık birisi de hotspot yani ekran kartının en sıcak yeridir. Hotspot ise normal değer. Normal sıcaklık ise çok çok yüksek.

lamecss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Kerem
O seçenek de 2 tane sıcaklık gösteriyor. Birisi normal sıcaklık birisi de hotspot yani ekran kartının en sıcak yeridir. Hotspot ise normal değer. Normal sıcaklık ise çok çok yüksek.
işte napmam lazım kısaca onu soruyorum

mckcr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Mirzahan Kara

lamecss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Kerem
Garantisi Varmı? Ve evet oluyor ama kasa yeniyse Hiç normal değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Buyrun Hocam dinliyorum
var garantiside sadece bu oyuna özgü bişe bu rdr2 de gta V de falan hiç böyle sıcaklık vermiyor hatta 70 i bile geçmiyor o kadar yani

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,278
İsim
Yunus Şahin
işte napmam lazım kısaca onu soruyorum

Dostum ben mi anlatamıyorum sen mi anlamıyorsun?

Hotspot ise sıcaklıkların normal diyorum. Diğer sıcaklık değeri ise 92 derece yüksek diyorum. Fotoğraf at ona göre bakalım diyorum. Hala ne yapmam lazım diye soruyorsun.

lamecss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Kerem
saçma olcakta türkçe yama kurdum free ondan sebep olmuş olamaz dimi

Cadyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Bivizy
Garantisi Varmı? Ve evet oluyor ama kasa yeniyse Hiç normal değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Buyrun Hocam dinliyorum
Hocam ekimin başındada sistem aldim itopyadan bir sıkıntım yok çok şükür ama şu kasaya bakma işinden pek anlamıyorum hani temizliktir termal macundur falan. Benim kasa için dikkat etmem gerekenler sadece fan temizliği termal macun mu ayrı şeyleri var mı

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom