Yardım Ekran kartım 92 derece oluyor

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
ben okuryorken sinir krizi geçirdim fotoğraf atmamakta neden ısrarcı ? madem söyleneni yapmayacak insanlar neden yardım adı altında konu açar ?
sanene bilader sinir krizi geçiriyosan çık girme o zaman foruma
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

canım atmak istemedi atmadım yardım etmeyebilir bişede demem zaten sana noluyo

Eyvallah. Şimdi sabah 5 ve klavye avındayım aklımda bir tane var emin değilim alayım mı tek eksiğim klavye oldu sistemde 😂
al reis

Hocam Garantisi varsa temizliği itopyada yaptırabilirsiniz diye biliyorum. Termal macun 1 2 yilda Bir kez değiştirlmesi gerekir ama önerim itopyaya götürüp temizliği orda yaptırmaktır iyi akşamlar :).

Iyi mutlu oldum Sizin adınıza iyi akşamlar iyi oyunlar :).
hocam benim ürünun garantisi var hala. Gamingentr den almıstım. Urunun macun degısımı ıcın kıme basvuru yapmam gerekir. Asus mu aldıgım yere mi?

hocam benim ürünun garantisi var hala. Gamingentr den almıstım. Urunun macun degısımı ıcın kıme basvuru yapmam gerekir. Asus mu aldıgım yere mi?
Hocam öyle konular hakkinda bi bilgim yok bende almanyada yasiyorum bi bilgim yok yani aldiginiz yeri arayip sorabilirsiniz sanirim

Uygunsuz davranış
sanene bilader sinir krizi geçiriyosan çık girme o zaman foruma

canım atmak istemedi atmadım yardım etmeyebilir bişede demem zaten sana noluyo
yardım dileniyorsan adam giibi denileni yapıcan lan cahil herif burası senin karı gibi trip atacagin yer degil git oda da agla ***** herif sana biz gelecegi mi görüyoruz senin o rezil bilgisayarini mi tahmin edicez sıgır

Uygunsuz davranış
yardım dileniyorsan adam giibi denileni yapıcan lan cahil herif burası senin karı gibi trip atacagin yer degil git oda da agla ***** herif sana biz gelecegi mi görüyoruz senin o rezil bilgisayarini mi tahmin edicez sıgır
ne dilenmesi evlat neyden bahsediyosun sen en son ağladığımda **** yanımdaydı yanlışlıkla bi anda çıkı verdin

ne dilenmesi evlat neyden bahsediyosun sen en son ağladığımda **** yanımdaydı yanlışlıkla bi anda çıkı verdin
sakarya adapazarında yaşıyorum adres at 4 bilemedin 5 saate yanındayim delikanliysan at zerre adamligin varsa at kardes

bekliyorum sabah kontrol edicem burayi karı gibi kaçma yaz kocum sevenimiz çok sen yaz bulurum ben seni bir kaç saat içinde evladı görürüm ozman

• Hahaha
Reaksiyonlar: Este
Hotspotdur o.

Uygunsuz davranış
:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:discorddan ekle beni aynı nick
adres yazamaman ne demeli çocuk, akıllı ol discord 15 yaş liseli işi faca yiyorsa buluşak

resmen terbiyesizlik ayıp ayıp
herif ml aga yardım istiyor ama adet döneminde ki karı gibi davraniyor ay yapamam ay ugraşamam, herif daha ekran görüntüsü atamamiş sıcaklık için ben bu ml dan adres istiyorum klavye delikansi bunun gibiler

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,637
Üyeler
192,438
Son üye
At007
Geri