Neler Yeni

Yardım Ekran kartım 92 derece oluyor

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

lamecss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Kerem
ben okuryorken sinir krizi geçirdim fotoğraf atmamakta neden ısrarcı ? madem söyleneni yapmayacak insanlar neden yardım adı altında konu açar ?
sanene bilader sinir krizi geçiriyosan çık girme o zaman foruma
Mesaj otomatik birleştirildi:

canım atmak istemedi atmadım yardım etmeyebilir bişede demem zaten sana noluyo

Eyvallah. Şimdi sabah 5 ve klavye avındayım aklımda bir tane var emin değilim alayım mı tek eksiğim klavye oldu sistemde 😂
al reis

ZodiacArs01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
483
İsim
Yusuf Kaplan
Hocam Garantisi varsa temizliği itopyada yaptırabilirsiniz diye biliyorum. Termal macun 1 2 yilda Bir kez değiştirlmesi gerekir ama önerim itopyaya götürüp temizliği orda yaptırmaktır iyi akşamlar :).

Iyi mutlu oldum Sizin adınıza iyi akşamlar iyi oyunlar :).
hocam benim ürünun garantisi var hala. Gamingentr den almıstım. Urunun macun degısımı ıcın kıme basvuru yapmam gerekir. Asus mu aldıgım yere mi?

mckcr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Mirzahan Kara
hocam benim ürünun garantisi var hala. Gamingentr den almıstım. Urunun macun degısımı ıcın kıme basvuru yapmam gerekir. Asus mu aldıgım yere mi?
Hocam öyle konular hakkinda bi bilgim yok bende almanyada yasiyorum bi bilgim yok yani aldiginiz yeri arayip sorabilirsiniz sanirim

winzoz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
mert bayın
Uygunsuz davranış
sanene bilader sinir krizi geçiriyosan çık girme o zaman foruma

canım atmak istemedi atmadım yardım etmeyebilir bişede demem zaten sana noluyo
yardım dileniyorsan adam giibi denileni yapıcan lan cahil herif burası senin karı gibi trip atacagin yer degil git oda da agla ***** herif sana biz gelecegi mi görüyoruz senin o rezil bilgisayarini mi tahmin edicez sıgır

lamecss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Kerem
Uygunsuz davranış
yardım dileniyorsan adam giibi denileni yapıcan lan cahil herif burası senin karı gibi trip atacagin yer degil git oda da agla ***** herif sana biz gelecegi mi görüyoruz senin o rezil bilgisayarini mi tahmin edicez sıgır
ne dilenmesi evlat neyden bahsediyosun sen en son ağladığımda **** yanımdaydı yanlışlıkla bi anda çıkı verdin

winzoz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
mert bayın
ne dilenmesi evlat neyden bahsediyosun sen en son ağladığımda **** yanımdaydı yanlışlıkla bi anda çıkı verdin
sakarya adapazarında yaşıyorum adres at 4 bilemedin 5 saate yanındayim delikanliysan at zerre adamligin varsa at kardes

bekliyorum sabah kontrol edicem burayi karı gibi kaçma yaz kocum sevenimiz çok sen yaz bulurum ben seni bir kaç saat içinde evladı görürüm ozman

• Hahaha
Reaksiyonlar: Este

lamecss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Kerem
:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:discorddan ekle beni aynı nick

Este

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Bekir Eren Keskin
resmen terbiyesizlik ayıp ayıp

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,318
İsim
Hacı
Hotspotdur o.

winzoz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
mert bayın
Uygunsuz davranış
:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:discorddan ekle beni aynı nick
adres yazamaman ne demeli çocuk, akıllı ol discord 15 yaş liseli işi faca yiyorsa buluşak

resmen terbiyesizlik ayıp ayıp
herif ml aga yardım istiyor ama adet döneminde ki karı gibi davraniyor ay yapamam ay ugraşamam, herif daha ekran görüntüsü atamamiş sıcaklık için ben bu ml dan adres istiyorum klavye delikansi bunun gibiler

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom