Neler Yeni

Ekran kartım ile oyun oynayabilir miyim?

Shyankh

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
854
İsim
Emirhan
Maksimum 19 veya 17 bence.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sen çok ön yargılısın. Ağız tadıyla yorum yapamadım sayende de neyse. Gidip Quadro kasa savunacağımı düşündün veya piyasadan anlamadığımı ya da fahiş fiyatları savunacağımı düşündün.
Ön yargı değilim, senin sözlerine ithafen düşüncelerimi belirtiyorum, Quadro kasayı savunmadığını da görüyorum ama evet piyasadan anlamadığını düşündüm, hala da düşünüyorum, çünkü hali hazırda malzeme kalitesi iyi olan RX 6600'lü kasalar 17.5K'ya bulunabiliyorken, malzeme kalitesi çöp ve ömrü uzun olmayan bir kasaya içinde sırf RTX 3060 var diye 17-19K fiyat biçmen piyasadan anlamadığını düşünmeme sebep oluyor.

İptal ettim reis bana bu ay çok lazımdı o yüzden acele ettim iptal ettim 2 3 aya 25 30 k hazır kasa alıcam inş
En iyisini yapmışsın, adına sevindim.

Senerr

80+ Bronze
Ön yargı değilim, senin sözlerine ithafen düşüncelerimi belirtiyorum, Quadro kasayı savunmadığını da görüyorum ama evet piyasadan anlamadığını düşündüm, hala da düşünüyorum, çünkü hali hazırda malzeme kalitesi iyi olan RX 6600'lü kasalar 17.5K'ya bulunabiliyorken, malzeme kalitesi çöp ve ömrü uzun olmayan bir kasaya içinde sırf RTX 3060 var diye 17-19K fiyat biçmen piyasadan anlamadığını düşünmeme sebep oluyor.
Bende senin pek anladığını düşünmüyorum çünkü Quadro kasa alınmaz diyorsun ama Evkur'un zaten malzeme kalitesi kötü olan kasayı satmasını söylüyorsun fiyatlandırmanın da çok kötü hatta berbat olduğunu söylemiyorsun. Biliyoruz ki bu kasaları Trendyol gibi mağazalarda da satılıyor. Arkadaş elden taksit almak zorundayım deyince ve üstüne Evkur deyince zaten isterse 5K'ya verse sistemi alınmaz diyecektim. Ama yorumlar çok komikti 15K ederi falan bence yapıştırdım sende ağız tadıyla yorum yaptırmadın bana, hala 17K paraya bak 17500 TL değil 17000 TL'ye sıfır i5 11.nesil ve 3060'tan daha iyi kasa atmanı bekliyorum mesela bu kadar cümleden sonra.

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,457
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,457
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler

Senerr

80+ Bronze
sık sık düşüyor ,takip ettikten sonra gayet alınabiliyor
Ben o sistemlerin yerine ulaştığını düşünmüyorum. Zaten azıcık stokları var onları da al saçtılar alıyor umarım ihtiyacı olan alıyordur. Pc hocasının indiriminden beri o fiyatlara yüksek stokla 4060 veren görmedim.

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,457
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Ben o sistemlerin yerine ulaştığını düşünmüyorum. Zaten azıcık stokları var onları da al saçtılar alıyor umarım ihtiyacı olan alıyordur. Pc hocasının indiriminden beri o fiyatlara yüksek stokla 4060 veren görmedim.
sonuç olarak 3060 çok para etmiyor

Senerr

80+ Bronze
Zaten normalde yüzüne bakan olmayacak kartlar bunlar başka ülkelerde bence. Burada değerleniyor giriş seviyesi diye 4060 mesela fiyatı düştü bu yüzden. Gel gelelim bizim ülkede düşüşün avantajı o kadar kısa sürdü ki umudum kalmadı. Avantacı çok ülkede.

GTX 1650 kartları bile hala sıfır laptoplarda satılıyor var ya mesela. Hem de 20K gibi fiyatlara. Şaka gibi.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Faruk
Attığın kasalardan kat kat üstünler

Senerr

80+ Bronze
Attığın kasalardan kat kat üstünler
Sonunda işin ehli biri geldi. Üşenmesem bu tarz link atacaktım ama ön yargılarını kusan kişilerden atamadım. :kekw:
Sadece şaşkınlıkla ve vahşet ile yorumları okuyorum.

Son düzenleme:

Sweyetsn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
695
İsim
Arda

Shyankh

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
854
İsim
Emirhan
Bende senin pek anladığını düşünmüyorum çünkü Quadro kasa alınmaz diyorsun ama Evkur'un zaten malzeme kalitesi kötü olan kasayı satmasını söylüyorsun fiyatlandırmanın da çok kötü hatta berbat olduğunu söylemiyorsun. Biliyoruz ki bu kasaları Trendyol gibi mağazalarda da satılıyor. Arkadaş elden taksit almak zorundayım deyince ve üstüne Evkur deyince zaten isterse 5K'ya verse sistemi alınmaz diyecektim. Ama yorumlar çok komikti 15K ederi falan bence yapıştırdım sende ağız tadıyla yorum yaptırmadın bana, hala 17K paraya bak 17500 TL değil 17000 TL'ye sıfır i5 11.nesil ve 3060'tan daha iyi kasa atmanı bekliyorum mesela bu kadar cümleden sonra.
Sabahtan beri fiyatın çok pahalı olduğunu, üstüne üstlük malzeme kalitesinin de berbat olduğunu belirtiyorum, max 15K, belki o kadar bile etmeyeceğini düşünüyorum, sen hala bana 17K ya 11. nesil 3060 kasa at diyorsun. Sen diyorsun ki 17-19K eder, gittim araştırdım başktım 17.5K'ya daha iyisini söyledim, 19K'ya da çok daha iyisi buluyor, sen hala bana aynı sistemi 17K'ya at diyorsun, dalga mı geçiyorsun arkadaşım, daha iyisini 17.5K'ya 19K'ya olduğunu söylüyorum, sen tutturmuşsun aynısını 17K'ya göster.

Sonunda işin ehli biri geldi. Üşenmesem bu tarz link atacaktım ama ön yargılarını kusan kişilerden atamadım. :kekw:
Sadece şaşkınlıkla ve vahşet ile yorumları okuyorum.
Gerçekten dalga geçiyorsun yani başka bir açıklaması olamaz, o kadar anlattım 17.5K'ya bu var, daha iyi, çok daha iyisi 19K'ya var, bu sisteme 17-19K verilmez diyorum. Aynı fiyata daha iyisini söylüyorum, sen aynı fiyata daha kötüsünü göster diyorsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,075,607
Üyeler
170,887
Son üye
halitdmr05
Top Bottom