Neler Yeni

Yardım Ekran kartımı 6 ay önceki fiyattan iade etmeye hakları var mı?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

oguzzilla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Oğuz
Ekran kartımın(Sapphire RX 5500XT 4GB) driverini yüklediğim anda pc kapanıyordu, garantiye gönderdim.

Garantiye gönderdiğim Arena Bilgisayar hakkında sikayetvar.com'da onarım yerine aldığımız fiyattan iade ettiklerini okudum. Ben bu kartı aralık ayında 1780₺'ye aldım, ve bugün en ucuz 5200₺.

Şu anda hala garantide, umarım onarımı mümkündür. Eğer onarım değil de iade çıkarsa ne yapmalıyım? Hak iddia edebilir miyim? veya arızalı kartı geri alsam tamir ettirme olasılığım var mı?

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,311
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Ürünün aslı veya Muadili ile değişimini isterseniz ürünün muadilini veya kendinin sıfırını verebilirler en fazla.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Zaten laf edilen şey o değil 1750tlye aldığı kart için iade yapılacaksa 5000tl istemesi.
adam özünde iade istemiyor. para verdiği ürünü kullanmak istiyor. iade yapıcaksa da 1750tl yapılmasından rahatsız olması ve bunu kabul etmemesi normal. ben de olsam kabul etmem. o iade ettikleri parayla aynı ürünü alamaz çünkü. ısrarcı olacak ve iade istemediğini değişim istediğini belirtecek. gerekirse hakem heyetine, yine gerekirse savcılığa gidecek.

oguzzilla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Oğuz
adam özünde iade istemiyor. para verdiği ürünü kullanmak istiyor. iade yapıcaksa da 1750tl yapılmasından rahatsız olması ve bunu kabul etmemesi normal. ben de olsam kabul etmem. o iade ettikleri parayla aynı ürünü alamaz çünkü. ısrarcı olacak ve iade istemediğini değişim istediğini belirtecek. gerekirse hakem heyetine, yine gerekirse savcılığa gidecek.
Teşekkür ederim hocam, gerçekten. Kendimden şüphe etmeye başlamıştım.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,610
Üyeler
167,342
Son üye
gurhan11
Top Bottom