Yardım Ekran kartımı ikinci elden satamıyorum!

Büyük şehirde yaşıyorum hocam, ben çok kart alıp sattım ama böylesini ilk görüyorum, mining döneminde çerez gibi kart satılıyordu. NVIDIA kartlar ikinci elde çok hızlı gidiyordu.
ya genel olarak 4000 serisi haddinden fazla pahalı ondan dolayı da olabilir 3000 serisi kartlar hala deli gibi ticareti dönüyor GPU WORLD TÜRKİYE de ilan açmayı dene.

Dostlar ben daha önceden de ikinci el ekran kartı alıp sattım ama ilk defa böylesini görüyorum, ilanlar pay to win olmuş ilanımı öne çıkarmadığım sürece 50-60 kişi görüyor, üstelik mesajlaşma kaldırılmış. Soru-cevap dan ölü teklifler veriyorlar, alıcılar kafayı yemiş tertemiz kart OC bile yapmadım 16K teklif ediyorlar :D kart elimde kaldı napcağımı bilmiyorum.
Kartın fiyatını 22 bin liraya kadar düşürdüm hala alıcı çıkmadı, ben mi piyasayı yanlış biliyorum? diğer ilanlara bakıyorum 25-35 koyanlar var. Ben fırsatçılıkta yapmadan olması gerekeni koymama rağmen ölü teklifler yapıyorlar sinir oldum :D

Reklam değildir link felan koymadım ayrıca kargo değil elden teslim etmeli seçtim acaba o yüzden mi alıcı bulamıyorum.
Param güvende ile satıyor musun, 5600 4070ti 2kda darboğaz problemi olmasaydı düşünürdüm

Ben de koydum harbiden saçma sapan teklifler veriyorlar ölücülük değil bildiğin taşk geçiyor adam. aslında 17-18bin diyenlere kardeşim canın sağ olsun gel satıyım deyip saatlerce güneşin altında bekleteceksin sonra vazgeçtim diyeceksin

Hocam şuan bende asus tuf 5070 kullanıyorum ilana koydum ama hiç teklif bile gelmedi 3 hafta durdu ilanda. Bundan önce asus dual 4070 ti super vardı kartı ilana koyduğum gibi 2 gün sürmedi telefon susmadı satmıştım mesela. Dönemsel olduğunu düşünüyorum ben yazın insanlar dışarı çıkıyor o yüzden çok bakmıyor böyle şeylere. Kışında bu piyasa artıyor
hocam kaça koydunuz asus tuf 5070'i

• Beğen
Reaksiyonlar: VeV1
fiyat o olabilir ama siz alıcı olsanız; 12 gb 4070Tİ'ye 38-40k verir miydiniz ? güncel yeni kartlar o fiyatlarda zaten.. şu an sıfırına bakıp fiyat vermeniz yanlış.. 30k altı makul olabilir çünkü 9070xt gibi kartlar zaten 33k bandında. bakanların bunları bildiğini düşünün.
Ben akakçeye bakarak koymadım fiyatı kart 22k zaten fiyat bilgisinide forumlardan aldım piyasaya göre koydum fiyatı, diğer ilanlardan bi tık ucuza koydum hızlı satılsın diye adamlar 25 ten aşağı koymamış, bide benim ilanı bu açtığım konudan daha az insan görüyor yani pay to win olmuş siteler bariz görüyorum öne çıkarmamı istiyor para verip.

Ben akakçeye bakarak koymadım fiyatı kart 22k zaten fiyat bilgisinide forumlardan aldım piyasaya göre koydum fiyatı, diğer ilanlardan bi tık ucuza koydum hızlı satılsın diye adamlar 25 ten aşağı koymamış, bide benim ilanı bu açtığım konudan daha az insan görüyor yani pay to win olmuş siteler bariz görüyorum öne çıkarmamı istiyor para verip.
hocam kartı 1 tl ye koyun fiyatı özelden yazışın :D en düşük fiyatta sıralama yaptıklarında sizin kart gözüksün ama sen fiyatı söyleyince öğrensinler belki o zaman fiyat içlerine siner ve almak isterler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

33,5 dan koymuştum hocam. 2 aylık kart daha
maşallah hocam o fiyata zor gibi ben 25.600'e aldım 5070'i satışa koysam 25 e koyarım max.

• Beğen
Reaksiyonlar: VeV1
hocam kartı 1 tl ye koyun fiyatı özelden yazışın :D en düşük fiyatta sıralama yaptıklarında sizin kart gözüksün ama sen fiyatı söyleyince öğrensinler belki o zaman fiyat içlerine siner ve almak isterler.
Şikayet yemez mi ilan?

maşallah hocam o fiyata zor gibi ben 25.600'e aldım 5070'i satışa koysam 25 e koyarım max.
marka model neydi hocam ?

sarı sitede neden özelden yazışma kaldırılmış ben bilmiyorum

Şikayet yemez mi ilan?
Ha öyle bir durum varsa doğru diyorsunuz hocam.

marka model neydi hocam ?
inno3d hocam.Tabi ki sizin kart daha iyi ama sıfır olarak 27-28'e alabiliyorken insanlar ve bu markalara da ilgi yaygınlaşmışken sırf asus diye 33 k vermek istemeyebilir insanlar üstelik nakit vermesi gerekiyor.Satılması zor gibi hocam sizin kartın o fiyata, marka sevenler de genelde bütçeli kişiler oluyor onlar da sıfır alıp geçiyor zaten.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,157,476
Üyeler
183,841
Son üye
Mt-Ero
Geri