Neler Yeni

Ekran kartımı neden satamıyorum?

Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Hakan
Acil satmak istiyorsan; hangi platformda satıyorsan o platformda aynı özellikteki benzer temizlikteki en düşük fiyatlı üründen 50 lira daha düşüğe koy. Bu şekilde tüm sistem parçalarını tek tek 2 hafta içinde sattım. Hem alan uyguna faydalanmış oldu hem ben hızlı sattım. Ayrıca sistemi komple satsam 11k max ederiydi ayrı ayrı satınca 13k elde ettim düşük fiyattan satmama rağmen.

MacWix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
645
İsim
HAYRETTİN KÖNEŞ
Valla Hocam benimde aklıma geldi de kim 6600 den veya 2060s 2070 ten vs. 6500xt ye geçmek ister ki?
Geçmesi önemli değil. 6-7 bine o kartı satacağına senden alacağı kartı daha ucuza daha kolay satar. Ben alışverişlerimde öyle yapıyorum.

• Beğen
Reaksiyonlar: Ayet

Ayet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
Ayetullah Taylan
Acil satmak istiyorsan; hangi platformda satıyorsan o platformda aynı özellikteki benzer temizlikteki en düşük fiyatlı üründen 50 lira daha düşüğe koy. Bu şekilde tüm sistem parçalarını tek tek 2 hafta içinde sattım. Hem alan uyguna faydalanmış oldu hem ben hızlı sattım. Ayrıca sistemi komple satsam 11k max ederiydi ayrı ayrı satınca 13k elde ettim düşük fiyattan satmama rağmen.
uygulamada en ucuz koyanlardanım

donanimci98

80+ Bronze
Kocaeli
Mesaj otomatik birleştirildi:

İyide senin o 8gb diye övdüğün kartlar fosil kartlar,kim bilir ne kadar mining yapıldı, kaç kere içi açıldı, wattman belası kartlar 8gb vram i var diye 1660ti da 2k altı olması lazim senin görüşün ce. Benim kartın jelatini bile üzerinde 2k dan çok eder bence.
Etmiyor ki almıyorlar. xfx 6600 ı 3500 e ilana attım ertesi gün gitti.

Pasacik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Paşa Gültekin
Discord
sanalgaypasa
Elimde şuan xfx qick 6500xt var kutusu ve garantisi var bir kaç ay. Jelatinleri bile üzerinde duruyor hala. 6600 veya 2060s gibi biseye geçmek için satıyorum 1 aydır belki daha fazladır ilanda ama alan yok.
Hocam 6500xt fiyatı için çok berbat bir kart. Aynı zamanda tercih edilen bir kart da değil onun fiyatına ondan çok daha iyileri bulunuyor. Satmak için piyasasının altına koymanız gerekiyor. Ya da ondan düşük özellikli ekran kartları ile takas üzerine para alabilirsiniz. GTX 1050 Ti gibi. Ya da almak istediğiniz kartlar ile takas üzerine para verebilirsiniz.

Kocaeli

İyide senin o 8gb diye övdüğün kartlar fosil kartlar,kim bilir ne kadar mining yapıldı, kaç kere içi açıldı, wattman belası kartlar 8gb vram i var diye 1660ti da 2k altı olması lazim senin görüşün ce. Benim kartın jelatini bile üzerinde 2k dan çok eder bence.
Hocam eski kart diye mining'li olacak diye bir şey yok. Zamanında kullanan oyunda kullanıyor bazı kullananlar da mining'de kullanıyor. Güzel bir ortamda mining görmüş ekran kartları da fena olmuyor. Aynı zamanda herkes mining yapmıyor ön yargılı konuşuyorsunuz. Araştırıp performans testlerine sokup veya isteyip sorunsuz güzel bir kart bulabilirsiniz.

Geçen 1900 TL'ye düşünün mükemmel bir fiyattan GTX 1650 Super sattım. Kart 3 yıldır benimle ama 1.5 yıl falan kullanıldı ve 1 dakika bile mining görmedi, oyun oynandı sadece.

Top Bottom