Merhabalar
Arkadaşlar konuyu fiyat danışmak için açıyorum sonrasında ilana koyacağım.
1. Ürünüm
Monster Tulpar T7 19.3 oyuncu laptopu 17.3 144Hz
Cihazın garantisi yeni bitti, ömür boyu Monster bakım garantisi vardır, tüm kutu içeriği duruyor Anti-Virüs için verilen kod dahil kullanılmadı. Kendi eklediklerim; 500 GB SSD 256 GB M.2 SSD arka kapak karbon kaplama.
Cihazın özellikleri 6 GB NVIDIA GeForce GTX1660Ti.
Aydınlatmalı RGB mekanik klavye.
Intel Core i7 9750H.
17,3 inç 144 Hz IPS panel.
8x2 16 GB RAM.
Orijinal Windows 11( crack vs değil kesinlikle orijinal)
10.01.2023 tarihinde batarya sıfır değişti 2000TL.
40Euro'ya Honeywell katı-termal macun uyguladım pump-out sorunu yok yük altında işlemcim 83 dereceyi geçmiyor.
Ederi nedir arkadaşlar.
2. Ürünüm
Corsair HS50PRO Yeşil Gaming Oyuncu kulaklığı
Ürün 9011216 modelidir 50mm neodymium sürücüleri ve net ve kaliteli yüksek bir ses şiddeti vardır.
Kutusu, faturası, tüm içeriği duruyor.
Garantisi yeni bitti elimde 12 adet kulaklık var, bu cihaz bana çekilişten çıkmıştı satmadım ve kullanmadım zaten temizliğinden ve hala üzerinde ambalaj poşetleri olmasından ne kadar temiz olduğu belli.
Cihazımı kodu ile aratırsanız yeni çıkan HS50PRO modellerden değil eski çıkanlardan yeşil renk kodlu, İncehesaptan fiyatına bakabilirsiniz. Siyah ve Mavi modellerden farklıdır.Ürünler kafa bandından tutun sürücülerine ve hatta sürücü üreticilerine kadar farklı, Gaming serisi Yeşil modeldir, diğer mavi Müzik ve Oyun, Siyah model ise yalnızca günlük kullanım ürünüdür.
3. Ürünüm
Goodram IRDM Pro 16 GB (8x2) 3600MHz CL18 Hynix DJR Chip RAM
3 ay önce aldığım hazır sistem ile geldi, DJR chipe sahip. Diğer modellerden çıkma ihtimali %5 %10 civarıdır.
Kutu fatura garantisi vardır. O.C sevenlere özel bir üründür.
4.Ürünüm
Sıfır Razer DeathAdder Essential RZ01-02540100-R3M1 kablolu oyuncu mouse
22/08/2022 tarihinde yetkili satıcıdan aldım ürünümde yoğun kullanımdan dolayı orta tuş bozuldu, garantiye gönderdim ve şu an sıfır ürünü geldi kapalı kutu sıfır şekilde satıyorum 1 sene garantisi var.
Arkadaşlar 1. ürün *** rakam yapar veya 2. ürün *** lira eder şeklinde bana tavsiyede bulunur musunuz bazı ürünleri ilana atmak istemiştim yazdığım metinlerden alıntı yaptım kusura bakmayın tam olarak sıfırdan yazmadım. Teşekkür ederim.