Ekran kartımın sağ tarafında sarkma var

batus35

80+
Reaksiyon skoru
9
Bütçe
750
Merhabalar kullanmakta olduğum bilgeseyarin ekran kartınin sağ tarafı hafif aşağı sarkmakta bunun için destek aparatı alacagim ama 5 argb 3 pin desteği gigabyte B450mk modelinde varmı bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhabalar kullanmakta olduğum bilgeseyarin ekran kartınin sağ tarafı hafif aşağı sarkmakta bunun için destek aparatı alacagim ama 5 argb 3 pin desteği gigabyte B450mk modelinde varmı bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim

Bilgeseyar kasam bu ve anlamak istediğim destek aparatı budur eğer başka önerebilirceğiniz destek aparatı varsa önerilere açığım
ekran kartiniz ney bir fotograf atarmisiniz ne kadar yamuk gorelim

bilgeseyarım bu ve almak istediğim destek aparatı budur bütçem 750tl dir başaka destek aparatı önerilerine açığım. Ve ayrıca merak ettiğim bir şey daha var ekran katımda fazladan PCI-E kablo çıkışı var bunun nedeni nedir sistem hazır sistemdir ben toplamadım

Ekler

• photo_2024-08-07_15-22-36.jpg
    photo_2024-08-07_15-22-36.jpg
    144.1 KB · Hit: 47
  • photo_2024-08-07_15-22-38 (2).jpg
    photo_2024-08-07_15-22-38 (2).jpg
    305.8 KB · Hit: 43
  • photo_2024-08-07_15-22-38.jpg
    photo_2024-08-07_15-22-38.jpg
    299.6 KB · Hit: 45
bilgeseyarım bu ve almak istediğim destek aparatı budur bütçem 750tl dir başaka destek aparatı önerilerine açığım
cokta abarti sarkmamis aslinda alternetifleri var onun yerine kendiniz yapabilirsiniz mesela legolardan yapanlar vardi baya guzel duruyor evde varsa legolardan yapin gitsin zaten cok fazla sarkmamis illa alcaksaniz alttan destek olanindan alin.

3d yazıcısı olan bir arkadaşından iste varsa 1.48dk sürer

ekran kartiniz ney bir fotograf atarmisiniz ne kadar yamuk g

cokta abarti sarkmamis aslinda alternetifleri var onun yerine kendiniz yapabilirsiniz mesela legolardan yapanlar vardi baya guzel duruyor evde varsa legolardan yapin gitsin zaten cok fazla sarkmamis illa alcaksaniz alttan destek olanindan alin.
rtx4060 kartım var hafif bir sarkma var yeni aldığım için kıymetli geliyor şimdilik ama bir destek aparatı almak istiyorum kamerada fazla belirgin olmuyor

rtx4060 kartım var hafif bir sarkma var yeni aldığım için kıymetli geliyor şimdilik ama bir destek aparatı almak istiyorum kamerada fazla belirgin olmuyor
hocam dedigim gibi legodan kendiniz yaparsaniz cokdaha hos durur lego kendi elleriyle tutuyormus gibi yapin altinada bir dag yapin kucuk onun ustunde tutmayi deniyor gibi olsun yapanlar vardi hemde daha ucuza gelir diye dusunuyorum

hocam dedigim gibi legodan kendiniz yaparsaniz cokdaha hos durur lego kendi elleriyle tutuyormus gibi yapin altinada bir dag yapin kucuk onun ustunde tutmayi deniyor gibi olsun yapanlar vardi hemde daha ucuza gelir diye dusunuyorum
kasam beyaz olduğundan pek uymadı denedim dün arkadaşın legolardan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,745
Üyeler
185,793
Son üye
AraSxz
Geri