Ekran Kartımın verimi %30

Reaksiyon skoru
12
Önceden lol cs gibi oyunları rahat oynardım fakat baya uzun zamandır çok fazla fps düşüşü olduğunu fark ettım
MSI afterburner indirdim ve işlemci kullanımının %100, ekran kartı kullanımının %30 hatta bazen 0 olduğunu gördüm.
Ekran kartım çok aman aman değil işlmcime uyar yani güç kaynağımı kaldırmıyo acaba onu merak ettim.

Ekran Kartı:AMD RADEON HD 6570
RAM:4GB
PSU:300W
İŞLEMCİ: intel pentium dual cpu E2180 2.00GHZ

Kanka sisteminde arka planda çalışan ağır bir program yada virüs olabilir. Sistemin işlemciye darboğaz yaşatıyor. Format en iyi çözüm olacaktır.

PCye zararlı girmiş olabilir, Malwarebytes indirip tam tarama yapın.

Kanka sisteminde arka planda çalışan ağır bir program yada virüs olabilir. Sistemin işlemciye darboğaz yaşatıyor. Format en iyi çözüm olacaktır.
Arka planda çalışan bir şey yok. Bu sorun olduğundan beri iki kere falan format attım zaten. İşlemci darboğazıoolduğunu sanmıyorum dediğim gibi ekran kartı çok güçlü değil

Arka planda çalışan bir şey yok. Bu sorun olduğundan beri iki kere falan format attım zaten. İşlemci darboğazıoolduğunu sanmıyorum dediğim gibi ekran kartı çok güçlü değil
Hocam işlemci darboğaz olmasa %100 yük altına girip ekran kartının performansını düşürmez. Darboğaz yaşıyorsunuz. Format atıp yalnızca oynadığınız oyunların "orjinal" sürümlerini kurun. Crack kullanmayın. Format atmak istemiyorsanız virüs taraması yapabilirsiniz. Kaspersky ve malwarebytes ile.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,682
Üyeler
190,786
Son üye
redbull_sx
Geri