Furkanthed
80+
- Reaksiyon skoru
- 5
Arkadaşlar ekran kartına 1 damla kahve döküldü ozon tabakasını yarar mı?
İnsanlar dalga geçiyor diye ikinci konu mu açtın şimdi e raporladık biz seni GG @Michael_Scofield @TyShameArkadaşlar ekran kartına 1 damla kahve döküldü ozon tabakasını yarar mı?Alıntıyı görüntüle
sorundan bagımsız kasanın içinde mi içtin hocam kahveyiArkadaşlar ekran kartına 1 damla kahve döküldü ozon tabakasını yarar mı?Alıntıyı görüntüle
çok ayıp hocam ben de vardım diğer konudaİnsanlar dalga geçiyor diye ikinci konu mu açtın şimdi e raporladık biz seni GG @Michael_Scofield @TyShame
İnsanlar dalga geçiyor diye ikinci konu mu açtın şimdi e raporladık biz seni GG @Michael_Scofield @TyShame
Hocam sen şizofren misin ilk başta ciddi bi sıkıntı olarak gördüğüm için paylaşmıştım o kadar lafta bulundu ki herkes bende herkes gibi makaraya vurdum sana batan şey nedir?İnsanlar dalga geçiyor diye ikinci konu mu açtın şimdi e raporladık biz seni GG @Michael_Scofield @TyShame
Baktın mı falına yakışıklıHocam sen şizofren misin ilk başta ciddi bi sıkıntı olarak gördüğüm için paylaşmıştım o kadar lafta bulundu ki herkes bende herkes gibi makaraya vurdum sana batan şey nedir?
Masa doluydu, kasa yanda duruyordu fincanı kasanın üstüne bıraktım hocam sonrasında olan oldusorundan bagımsız kasanın içinde mi içtin hocam kahveyi
Unutmuşum sorry bundan sonra atarım asogasgpkoaspogasçok ayıp hocam ben de vardım diğer konuda
AŞIRI KABA agresif dilden de report GGHocam sen şizofren misin ilk başta ciddi bi sıkıntı olarak gördüğüm için paylaşmıştım o kadar lafta bulundu ki herkes bende herkes gibi makaraya vurdum sana batan şey nedir?
3 vakte kadar bozulacağı yazıyormuşBaktın mı falına yakışıklı
Baktım falın dediğine göre eğer temizleme işlemi gerçekleşmezse kahvenin üzerine soğuk bir su gideceğini gösteriyorBaktın mı falına yakışıklı
hayır onu ben demiştim yaBaktım falın dediğine göre eğer temizleme işlemi gerçekleşmezse kahvenin üzerine soğuk bir su gideceğini gösteriyor
Keşbiş olsun kardeş sana puanım 3Baktım falın dediğine göre eğer temizleme işlemi gerçekleşmezse kahvenin üzerine soğuk bir su gideceğini gösteriyor