Neler Yeni

Çözüldü✓ Ekran kartını nasıl bozarım?

Harun01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Harun Gündel
Tavisyem fanını çek, ısındığından kendini kapatır. Sonra baban yeni kart alınca satarsın kartı. Açıklamasına da fanıyla oynadım bilerek ısıdan kapattırdım vs yazarsın. Ucuzdan satarsın cebine ekstra para girer.
Bu konuyu tamirci ile de konuş, o da bozuldu he he desin tamam. Mis gibi çözüm.
İsindiginda kendini kapaticak ama geri acilcak dediğimi dene fanı tak(kablosunu anakarta tak fan dönsün) ama yuvasına tam oturtma yada anakarta güç veren pinleri gevşet her kafadan bir ses çıkıyor bunları bı dene olmadı dediklerimizi sırayla denersin
Mesaj otomatik birleştirildi:

PSU dan da gevsete bilirsin kabloları ama illa babam fark eder diyorsun chipsete bıçakla yada bı aletle zarar ver vur tak çalışıyorsa bidaha vur dene vur dene vur dene kes çalışmayana kadar dewam et

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,315
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
İşte babasına göstersin sık sık kendini kapatıyor vs vs, bozuldu bu diye. Dünkü kart niye bugün açılmıyor diye ben işkillenirim babasının yerinde olsam.

Hanedan11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
ataberk demir
İsindiginda kendini kapaticak ama geri acilcak dediğimi dene fanı tak(kablosunu anakarta tak fan dönsün) ama yuvasına tam oturtma yada anakarta güç veren pinleri gevşet her kafadan bir ses çıkıyor bunları bı dene olmadı dediklerimizi sırayla denersin

PSU dan da gevsete bilirsin kabloları ama illa babam fark eder diyorsun chipsete bıçakla yada bı aletle zarar ver vur tak çalışıyorsa bidaha vur dene vur dene vur dene kes çalışmayana kadar dewam et
Deniyeceğim hocam birazdan

Ygtkrcaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
yiğit karaca
Hocam kırılmış görüntüsü vermek istemiyorum işte onları yaparsam.Söylemicek mi bu kasanın içinden nasıl koptu bu kablo makasla kesilmiş gibi o yüzden kırık dökük yamuk yumuk iş istemiyorum.

Ekran kartını tak çıkar yaptığında geri sürücüleri yüklenecek hocam.O konuda boş denedim onu.
grafik kartını erit lehim ile bazı şeyleri sök

cevikyusuf

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
425
İsim
Çevik
Deniyeceğim hocam birazdan
Şey denesene direk

Bu anakart kasa bağlantısı

Power tuşunu anakart a bağlayan pini çıkar PC start almasın

Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Darth Vader

Muhammet Emir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
294
İsim
Muhammet Emir
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Oyunlar, Teknolojik Gelişmeler, Borsa, Ticaret, Kripto
Benim banka hesabımda iş yerimde bir çok kişiye para yolladığım aldığım için para arada kaynar diye gönderdim.

O zaman almak zorunda iş yeri pcsi çünkü .d
beni yanlış anlama ama baban parayı yemiş olabilir mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
İbrahim mesut tekin
Merhaba arkadaşlar ilk başta şunu söyliyeyim gerçekten troll bir konu değil gerçek anlamda yardıma ihtiyacım var.
Konu şu : Ben ekran kartımı sattım ve parasını babama verdim oda bende kalsın dedi tamam dedim.Fakat şimdi yeni bir ekran kartı buldum ve onu almak istediğimde.Babam ihtiyacın olmayan birşeyi niye alıyorum.Hani oyun oynamayı bırakmıştın vb. gibi şeyler söylüyor ve almıyor.Eskiden kalma yadigar bir ekran kartı var.O bozulunca alırız diyor yeni bir tanesini şuan ihtiyacın yok diyor.
Fakat 10 15 gün sonra üniye gideceğim için ve bölümüm yazılım mühendisliği olduğu için ekran kartına gerek var.Ama babam bunu anlamıyor.Sizden istediğim şu yazılımsal olarak ekran kartını kullanılmaz hale nasıl getirebilirim.Donanımsal olarak söylemiyorum yazılımsal olarak nasıl kullanılmaz hale getiririm ekran kartını.Dosya bozma siteleri olduğu gibi ekran kartı bozma vb. şeyler varmıdır.Fakat sadece ekran kartını bozmak istiyorum.İçindeki işlemci vb. diğer tüm parçalar pahalı parçalar onlara zarar gelmesini istemiyorum.

Eğer yazılımsal olmasa bile donanımsal olarak nasıl bozacağımıda kullanılmaz hale getireceğimide söylerseniz en son çare onu denerim.Fakat çekiçle vurulmuş gibi bir görüntü olsun istemiyorum bir bobinini patlatmak gibi çıkarmak gibi şeyler olursa daha iyi olur.

Ekran kartım : GeForce GT 430
Üzerine sıvı döküp oksitlenme yapmasını sağlayabilirsin yada kartın üzerindeki dirençlerden birkaç tane kopar o kendisi yanar hem üzerine suç kalmaz ama kart yandığı anda sistemi kapat ve parçayı çıkar ki sisteme zarar vermesin

Hanedan11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
ataberk demir
beni yanlış anlama ama baban parayı yemiş olabilir mi
Yok hocam öyle birisi değil babam bu zamana kadar ne kadar paramı tuttu yani.O konuda güven problemim yok.

yanlış bios yükle kimsenin aklına gelmemiş şaşırdım.
Sistemin açılmasını istiyorum ekrana görüntü gelmesin istiyorum sorunda ekran kartında olsun istiyorum hocam o yüzden biraz kötü bir seçim olur benim için.

Harun01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Harun Gündel
Kanka ekran kartı bozuldugunda anakartta hata veren 4 tane ışık var arkadaşların dediği gibi boz bı şekilde sonra babana izzah et baba ekran kartının ışığı nda takılı kalıyor sıkıntı ekran kartında de orada VGA yazan isik(bozulunca hemen deme anlar tel den araştırmış gibi yap 15 20dk sonra anladım böylemis gibisinden anlatırsın)

The Batman

80+ Silver
40 50 yaşındaki adamları kandırmaya çalışmayın sonra olan size olur

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,311
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Karttan hiç ümidin yoksa beslemeleri kaldır. Ya direkt açılmaz ya da açılsa bile driver kurdugun an kapanır pc

Not:
Sorumluluk almıyorum

OrkunJJ

80+ Silver
Kasa açıkken ekran kartı fanlarını elinle tut bir oyuna falan gir grafikleri en üste al büyük ihtimalle yanabilir

Top Bottom