Ekran kartını nasıl elinizden çıkartıyorsunuz ?

Uygun fiyat olmadıkça pek bir artısı yok. Zor satılır.

neden sattığınızı bilmiyorum fakat en iyi satabileceğiniz yer GPU WORLD TÜRKİYE facebook grubu fiyat aralığını yerinizi yazın müşteri çıkar elbet sarı sitede uğraşma öldürürler fiyatını sen yine de ilan aç tabii ki.
Face gruplarını bilmiyordum söylediğiniz çok iyi oldu, umarım süreci hızlandırırlar. Sizin verdiğiniz grup harici 1-2 tanesine daha katıldım bakalım kısmet.

Satamıyorum. Marketplace ve sahibinden deniyorum genelde

En sonunda ekran kartımı elimden çıkartabildim. Size de kılavuz olması açısından ilan verdiğim platformları sıralıyım :
1: Sarı site
2: Donanımhaber
3: Letgo
4: Bizim şuanki forumumuz donanımarsivi satış bölümü
5: Arkadaşların tavsiyesi üzerine 10 küsür adet Face grupları

Bu 2 aylık satış sürecinde en etkili satma yönteminin donanımhaber olduğunu çok net gördüm. Tüm bu 5 platformdaki en fazla bana mesaj gönderilen ve offer verilen bölüm de o oldu. Letgo ve face grupları kesinlikle etkisiz ve özellikle de sarı sitedeki mezarcılar ve sizin verdiğiniz fiyatınıza makas atan üç kağıtçıları gördükçe midem bulandı resmen. Ama dediğim gibi 2 nolu platformdaki günlük ilanı tazeleme özelliği ve gelen total mesaj ve teklif sunma bakımından açık ara önde gitti ve o sitede tonlarca pazarlığa giriştim. Ekran kartını ve diğer donanımlarını elinden çıkartmak isteyenlere yardımcı olmasını umduğumdan bu mesajı da yazdım, özellikle en aktif olan platformun ne olduğunu da böylece öğrenmiş olduk, size de yardımcı olur umarım..

ÖNEMLİ NOT : özellikle sarı sitedeki param güvende kısmına kesinlikle güvenmeyin çünkü 35k lık ürününüzü kargoya verip gönderdiniz diyelim ve alıcı 'Ben vazgeçtim iade ediyorum' dediği an size ürününüzün paramparça şekilde geri gelmeyeceğine dair en ufak garantiniz yok, zaten nette bu konuda milyon tane şikayet var ve bu site satıcıyı kesinlikle korumuyor ve size 'Biz bişey yapamayız bu durumda' şeklinde yaklaşıyor. İşin özeti pahalı parçanızı satıyorsanız mümkün olduğunca yüz yüze buluşup satışı gerçekleştirin, inanın en temiz yöntem budur, öyle param güvende falan alayı traş, bilginiz olsun kanmayın..

Son düzenleme:
Geri