valla mı knka nereden aldın ve ne zaman aldım o fiyata bulursam inşallah bulurum hemde rog anında yapıştırırım ama şimdilik dursun yaaBenimde öyle takıntım var. Sadece ekran kartı değil her parçanın markasına ayrı takıyorum. Bende rog strix 5600xt aldım ama 2700tl ye aldım indirimden fiyatıyla çok hoş oldu.
Ben aylar önce incehesap tan Gaming gecesinde aldım hemen tükendiydi zatenvalla mı knka nereden aldın ve ne zaman aldım o fiyata bulursam inşallah bulurum hemde rog anında yapıştırırım ama şimdilik dursun yaa
yeni rtx 3060, 3050ti ve 3050 yi bekliyorum
o yüzden satin msı kartlarınızı alın palit (!)Bak dostum;
Bu parçaların faz tasarımı ve güç yönetimi AMD veya NVİDİA tarafından üreticiye sunulur ve gereken tüm BİOS ve PWM ayarları montaj için üreticiye verilir, zaten sorunlu kart modeli piyasaya ÇIKARILMAZ sen sadece fan üzerindeki markaya para verirsin.
usta sadece marka değil hani 5600xt msi mech mi gaming x mi fiyat farkı 500tl bile olsa aynı markanın gaming x ini almak istiyorum diğerini almaya elim varmıyorMarka takıntısı olmaması taraftarıyım. Her markadan zaten iyi ve kaliteli modelleri mevcut.
Yanlış. Normalde 5 K vereceğin GPU'ya sırf görünümü yüzünden 8 K vermiş oluyorsun. Ancak o 8 K'ya alabileceğin daha üst modeller oluyor.Arkadaşlar bir ekran kartı almak istediğimde hep o modelin o markanın en full'üne bakmaya çalışıyorum almak istiyorum
işte alacağım kart aydınlatmalı olsun soğutması iyi olsun büyük olsun gibi büyük olmasını istememin sebebi küçük duran kart sanki güçsüz' müş gibi geliyor bana
mesela 5600xt msi mech 2800 e varken ben asus rog strix 5600xt 3600 e almaya yelteniyorum daha ucuz olsa bile mech modeli almak istemiyorum sürekli bu doğru mu sizce?
Ben aylar önce incehesap tan Gaming gecesinde aldım hemen tükendiydi zatenvalla mı knka nereden aldın ve ne zaman aldım o fiyata bulursam inşallah bulurum hemde rog anında yapıştırırım ama şimdilik dursun yaa
o yüzden satin msı kartlarınızı alın palit (!)Bak dostum;
Bu parçaların faz tasarımı ve güç yönetimi AMD veya NVİDİA tarafından üreticiye sunulur ve gereken tüm BİOS ve PWM ayarları montaj için üreticiye verilir, zaten sorunlu kart modeli piyasaya ÇIKARILMAZ sen sadece fan üzerindeki markaya para verirsin.
usta sadece marka değil hani 5600xt msi mech mi gaming x mi fiyat farkı 500tl bile olsa aynı markanın gaming x ini almak istiyorum diğerini almaya elim varmıyorMarka takıntısı olmaması taraftarıyım. Her markadan zaten iyi ve kaliteli modelleri mevcut.
Bence gönül rahatlığı denilen olay herşeye bedel,bence doğru yapıyorsun.Arkadaşlar bir ekran kartı almak istediğimde hep o modelin o markanın en full'üne bakmaya çalışıyorum almak istiyorum
işte alacağım kart aydınlatmalı olsun soğutması iyi olsun büyük olsun gibi büyük olmasını istememin sebebi küçük duran kart sanki güçsüz' müş gibi geliyor bana
mesela 5600xt msi mech 2800 e varken ben asus rog strix 5600xt 3600 e almaya yelteniyorum daha ucuz olsa bile mech modeli almak istemiyorum sürekli bu doğru mu sizce?
Ben aylar önce incehesap tan Gaming gecesinde aldım hemen tükendiydi zaten.valla mı knka nereden aldın ve ne zaman aldım o fiyata bulursam inşallah bulurum hemde rog anında yapıştırırım ama şimdilik dursun yaa
Bak tekrar dediğim gibi dostum gönlünde ne varsa onu al. O sistemi sen kullanıcaksın sen görüceksin her gün buradakiler değil. Sen foruma soruyorsun güzel ama doğal olarak buradakiler sana fp olan modelleri al der strix msi gaming x veya gigabyte aorus al demez Senin aklın rog da düşünmeden al.usta sadece marka değil hani 5600xt msi mech mi gaming x mi fiyat farkı 500tl bile olsa aynı markanın gaming x ini almak istiyorum diğerini almaya elim varmıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
kusura bakmayın arkadaşlar bir an siteye giremedim sanki site çöktü
aynen usta biliyorum da diyom ya takıntıBak dostum;
valla usta aradığım yorum biliyor musunBen aylar önce incehesap tan Gaming gecesinde aldım hemen tükendiydi zaten.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bak tekrar dediğim gibi dostum gönlünde ne varsa onu al. O sistemi sen kullanıcaksın sen görüceksin her gün buradakiler değil. Sen foruma soruyorsun güzel ama doğal olarak buradakiler sana fp olan modelleri al der strix msi gaming x veya gigabyte aorus al demez Senin aklın rog da düşünmeden al.