Neler Yeni

Çözüldü✓ Ekran kartlarında marka ve kalite takıntısı

Chapin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,086
İsim
.
Bak dostum;

Bu parçaların faz tasarımı ve güç yönetimi AMD veya NVİDİA tarafından üreticiye sunulur ve gereken tüm BİOS ve PWM ayarları montaj için üreticiye verilir, zaten sorunlu kart modeli piyasaya ÇIKARILMAZ sen sadece fan üzerindeki markaya para verirsin.

Benimde öyle takıntım var. Sadece ekran kartı değil her parçanın markasına ayrı takıyorum. Bende rog strix 5600xt aldım ama 2700tl ye aldım indirimden fiyatıyla çok hoş oldu.
valla mı knka nereden aldın ve ne zaman aldım o fiyata bulursam inşallah bulurum hemde rog anında yapıştırırım ama şimdilik dursun yaa
yeni rtx 3060, 3050ti ve 3050 yi bekliyorum

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
valla mı knka nereden aldın ve ne zaman aldım o fiyata bulursam inşallah bulurum hemde rog anında yapıştırırım ama şimdilik dursun yaa
Ben aylar önce incehesap tan Gaming gecesinde aldım hemen tükendiydi zaten

Hamster

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
520
İsim
Yiğit Demir
Bak dostum;

Bu parçaların faz tasarımı ve güç yönetimi AMD veya NVİDİA tarafından üreticiye sunulur ve gereken tüm BİOS ve PWM ayarları montaj için üreticiye verilir, zaten sorunlu kart modeli piyasaya ÇIKARILMAZ sen sadece fan üzerindeki markaya para verirsin.
o yüzden satin msı kartlarınızı alın palit (!)

ironisine diyorum bu arada, güzel konuşmuş enver paşam.

Marka takıntısı olmaması taraftarıyım. Her markadan zaten iyi ve kaliteli modelleri mevcut.
usta sadece marka değil hani 5600xt msi mech mi gaming x mi fiyat farkı 500tl bile olsa aynı markanın gaming x ini almak istiyorum diğerini almaya elim varmıyor

Ak'f

80+ Bronze
Arkadaşlar bir ekran kartı almak istediğimde hep o modelin o markanın en full'üne bakmaya çalışıyorum almak istiyorum
işte alacağım kart aydınlatmalı olsun soğutması iyi olsun büyük olsun gibi büyük olmasını istememin sebebi küçük duran kart sanki güçsüz' müş gibi geliyor bana
mesela 5600xt msi mech 2800 e varken ben asus rog strix 5600xt 3600 e almaya yelteniyorum daha ucuz olsa bile mech modeli almak istemiyorum sürekli bu doğru mu sizce?
Yanlış. Normalde 5 K vereceğin GPU'ya sırf görünümü yüzünden 8 K vermiş oluyorsun. Ancak o 8 K'ya alabileceğin daha üst modeller oluyor.
Günün sonunda paranı çöpe atıyorsun.

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ben aylar önce incehesap tan Gaming gecesinde aldım hemen tükendiydi zaten

Hamster

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
520
İsim
Yiğit Demir
Bak dostum;

o yüzden satin msı kartlarınızı alın palit (!)

ironisine diyorum bu arada, güzel konuşmuş enver paşam.

Marka takıntısı olmaması taraftarıyım. Her markadan zaten iyi ve kaliteli modelleri mevcut.
usta sadece marka değil hani 5600xt msi mech mi gaming x mi fiyat farkı 500tl bile olsa aynı markanın gaming x ini almak istiyorum diğerini almaya elim varmıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

kusura bakmayın arkadaşlar bir an siteye giremedim sanki site çöktü

PyTHooN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
PyTHooN
Arkadaşlar bir ekran kartı almak istediğimde hep o modelin o markanın en full'üne bakmaya çalışıyorum almak istiyorum
işte alacağım kart aydınlatmalı olsun soğutması iyi olsun büyük olsun gibi büyük olmasını istememin sebebi küçük duran kart sanki güçsüz' müş gibi geliyor bana
mesela 5600xt msi mech 2800 e varken ben asus rog strix 5600xt 3600 e almaya yelteniyorum daha ucuz olsa bile mech modeli almak istemiyorum sürekli bu doğru mu sizce?
Bence gönül rahatlığı denilen olay herşeye bedel,bence doğru yapıyorsun.

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ben aylar önce incehesap tan Gaming gecesinde aldım hemen tükendiydi zaten.

kusura bakmayın arkadaşlar bir an siteye giremedim sanki site çöktü
Bak tekrar dediğim gibi dostum gönlünde ne varsa onu al. O sistemi sen kullanıcaksın sen görüceksin her gün buradakiler değil. Sen foruma soruyorsun güzel ama doğal olarak buradakiler sana fp olan modelleri al der strix msi gaming x veya gigabyte aorus al demez ;) Senin aklın rog da düşünmeden al.

Bak dostum;

aynen usta biliyorum da diyom ya takıntı
kendi kendime diyorum
*oğlum lan şimdi ben mech i alsam hem 2 fanlı hem ışıksız bunu alacağıma daha çok para verir ışıklı üç fanlı rog strix alırım
bu arada açıklamanız çok güzeldi teşekkürler 😊

Ben aylar önce incehesap tan Gaming gecesinde aldım hemen tükendiydi zaten.

Bak tekrar dediğim gibi dostum gönlünde ne varsa onu al. O sistemi sen kullanıcaksın sen görüceksin her gün buradakiler değil. Sen foruma soruyorsun güzel ama doğal olarak buradakiler sana fp olan modelleri al der strix msi gaming x veya gigabyte aorus al demez ;) Senin aklın rog da düşünmeden al.
valla usta aradığım yorum biliyor musun
ben atıyorum uygun fiyat diye xfx aldım diyelim inan gece gözüme uyku girmez kafaya takarım uyuyamam
ulan 300 daha verip bi rog strix mi alaydım ki diye
kasımda sistem topladım ve şuan sistem içime sinmedi diye huzursuzum

gine siteye bişeyler oldu yorum gönderemedim
siteye neler oluyor arkadaşlar

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,636
Üyeler