Neler Yeni

Çözüldü✓ Ekran kartlarında marka ve kalite takıntısı

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
100
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,084
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
ha tamam anladım usta
yani doğru bir mantık
amaaa o atmış oluğunuz karta ısı problemi var
yani bilginiz yoksa olsun diye söyledim hani
Bilgim var, o kartta ısı problemi yok. Gerekirse basit bir fan ayarıyla düzgün sıcaklıklarda çalıştırılır.
Hiç olmadı ufak bir undervolt ile rahatlıkla kullanılabilir.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Arkadaşlar bir ekran kartı almak istediğimde hep o modelin o markanın en full'üne bakmaya çalışıyorum almak istiyorum
işte alacağım kart aydınlatmalı olsun soğutması iyi olsun büyük olsun gibi büyük olmasını istememin sebebi küçük duran kart sanki güçsüz' müş gibi geliyor bana
mesela 5600xt msi mech 2800 e varken ben asus rog strix 5600xt 3600 e almaya yelteniyorum daha ucuz olsa bile mech modeli almak istemiyorum sürekli bu doğru mu sizce?
Paran varsa tabii ki bir modelin iyisini almalısın ışıklı soğutması iyi olanı tercih etmelisin onun hissi farklı oluyor RTX 2070 Super gaming x trio kullanıyorum gidip 2 fanlı sıradan bir modelde alabilirdim ama görüntü de benim için önemli bu tamamen kişisel bir tercih

Aslında herkes o fiyata satıyor, sen çok pahalıya almışsın. Çok sevilen Asus Rog Strix modeli bile 800 TL'ye bulunabiliyor.
İlanda 850 TL yazıyor ancak açıklamaya pazarlık olur yazmış. Dolayısıyla direkt 800 TL olarak düşünebilirsin.
usta güvenmedim ki o ilanlara bi bit yeniği vardır bu işin içinde kesin dedim :(
bu içime sindi bunu aldım bende
hatta dama pazarlık olur mu dedim fiyat uygun dedi bende uzatmak ve zorlamak istemedim sonuçta oda insan dedim😔
Mesaj otomatik birleştirildi:

970 güzel kart değiştirme bence
bende çok sevdim gerçekten soğutması olsun performansı olsun hemi de ışıhlı ya hoşuma gitti ama ben biraz daha fazla performans almak istiyorum
eski kartım 2 gb lik asus gtx 760 dc2 oc versyonu idi ışıksız arkasında plakası felan yok ondan buna geçince tabi ki baya farketti

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,601
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
usta güvenmedim ki o ilanlara bi bit yeniği vardır bu işin içinde kesin dedim :(
bu içime sindi bunu aldım bende
hatta dama pazarlık olur mu dedim fiyat uygun dedi bende uzatmak ve zorlamak istemedim sonuçta oda insan dedim😔

bende çok sevdim gerçekten soğutması olsun performansı olsun hemi de ışıhlı ya hoşuma gitti ama ben biraz daha fazla performans almak istiyorum
eski kartım 2 gb lik asus gtx 760 dc2 oc versyonu idi ışıksız arkasında plakası felan yok ondan buna geçince tabi ki baya farketti
1660 Super gibi bir şeye geçebilirsin

Bilgim var, o kartta ısı problemi yok. Gerekirse basit bir fan ayarıyla düzgün sıcaklıklarda çalıştırılır.
Hiç olmadı ufak bir undervolt ile rahatlıkla kullanılabilir.
bana var denildi
birde youtube da gördüm ve alan kişilerin mağaza yorumunda da gördüm ısınıyor diyorlardı 70-80 derecelere kadar

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
100
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,084
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
Discord
Emir Aydın#8540
bana var denildi
birde youtube da gördüm ve alan kişilerin mağaza yorumunda da gördüm ısınıyor diyorlardı 70-80 derecelere kadar
70 derece çok yüksek değil zaten. Gigabyte RTX 2060 OC ve Gigabyte RTX 2060 Windforce modellerini karıştırıyor olabilirsin.
Attığım linkteki kartta RTX 2060 OC yazıyor. Evet soğutması aşırı iyi değil ancak fan devrini bir miktar arttırılarak kolayca çözülebilir.

1660 Super gibi bir şeye geçebilirsin
işlemcim 3500x güzel gider mi işlemcime1660s sizce
birde tahmini kaç fps artışı olur
mesela origins yüksek ultra ayarlarda 1080p de fps'im şöyle
birde çok pahalandı bu 16 serisi usta ilk çıktığı günden beri takipteyim fiyatlar baya çıkıp gidiyor yukarı doğru

Paran varsa tabii ki bir modelin iyisini almalısın ışıklı soğutması iyi olanı tercih etmelisin onun hissi farklı oluyor RTX 2070 Super gaming x trio kullanıyorum gidip 2 fanlı sıradan bir modelde alabilirdim ama görüntü de benim için önemli bu tamamen kişisel bir tercih
evet katılıyorum size bende daha çok öyle düşünenlerdenim

70 derece çok yüksek değil zaten. Gigabyte RTX 2060 OC ve Gigabyte RTX 2060 Windforce modellerini karıştırıyor olabilirsin.
Attığım linkteki kartta RTX 2060 OC yazıyor. Evet soğutması aşırı iyi değil ancak fan devrini bir miktar arttırılarak kolayca çözülebilir.
evet olabilir yani mantıklı olur hem bütçe yönünde hem de teknoloji ve performans yönünden

bir sorum olucak ama kart 3 yıl garantili diyorlar ama alanlara baktığımda garantisi 2 yıl diyor

Ekler

• Ekran Görüntüsü (11).png
    Ekran Görüntüsü (11).png
    4 MB · Hit: 30
Son düzenleme:

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
100
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,084
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
Discord
Emir Aydın#8540
işlemcim 3500x güzel gider mi işlemcime1660s sizce
birde tahmini kaç fps artışı olur
mesela origins yüksek ultra ayarlarda 1080p de fps'im şöyle
birde çok pahalandı bu 16 serisi usta ilk çıktığı günden beri takipteyim fiyatlar baya çıkıp gidiyor yukarı doğru

evet katılıyorum size bende daha çok öyle düşünenlerdenim

evet olabilir yani mantıklı olur hem bütçe yönünde hem de teknoloji ve performans yönünden

bir sorum olucak ama kart 3 yıl garantili diyorlar ama alanlara baktığımda garantisi 2 yıl diyor
Garanti hakkında detaylı bilgim yok.

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
100
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,084
İsim
Emir Aydın
Instagram