Neler Yeni

Çözüldü✓ Ekran kartlarında marka ve kalite takıntısı

Evet
Kimse 5000 liraya 2080 Super’den daha iyi olan 3060 Ti varken almaz 2080 Superi
o zaman bir ürün aldığında onu çok bekletmeden geri alabiliyorsan yenisini almalısın daha az zararlı çıkarsın
birde hocam 2.el de böyle yüksek kartları uygun fiyatlara görünce insan şüpheleniyor acaba dolandırıcı mı yoksa ürün kusurlumu felan diye ama harbiden de satılıyormuş demek ki

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
100
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,084
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Biraz kişisel bir mevzu. Bana sorsan dış görünüş umurumda bile değil. Gerekirse dünyanın en çirkin kartı olsun ama güçlü olsun. Ancak para kartı alacak kişinin, istediği şey için harcayabilir. "Ben görünüş için fazladan para veririm" diyen çok kişi gördüm.

Benim düşüncem ise neden kasada baş aşağı duracak ve kendisini temizlemeden temizlemeye göreceğim bir parçanın görünüşü için fazladan yüzlerce TL ödeyeyim ki? İkisi de bana aynı performansı verecek, Rog Strix olunca +30 fps kazandırmıyor. Para senin, istediğin şey için harcarsın. Ancak senin yerinde olsam sırf güzel gözükecek diye fazladan 800 TL vermektense daha iyi bir kart alırdım.

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,601
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
o zaman bir ürün aldığında onu çok bekletmeden geri alabiliyorsan yenisini almalısın daha az zararlı çıkarsın
birde hocam 2.el de böyle yüksek kartları uygun fiyatlara görünce insan şüpheleniyor acaba dolandırıcı mı yoksa ürün kusurlumu felan diye ama harbiden de satılıyormuş demek ki
Ben adamı kazıkladım
Alıcı çok enayi birisiydi 5600 liraya 2080 Super aldı 5000 liraya 3060 Ti varken
Uygun fiyatlı falan değildi yani :D

Ben adamı kazıkladım
Alıcı çok enayi birisiydi 5600 liraya 2080 Super aldı 5000 liraya 3060 Ti varken
:( knka üzdün beni bak yaaa aga yak beee
usta bende 970 var satsam kaç tl eder dedim forumda adamın biri 750 anca dedi ulan dedim sen kendi sistem parçalarını satsan bu kadar uyguna mı verirsin deyince adamdan bidaha yanıt gelmedi
yani bunu senin için demiyorum ama knka sende şimdi fiyat tavsiyesinde millete şu fiyat anca eder bu deme de :D

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
100
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,084
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
Discord
Emir Aydın#8540
usta bende 970 var satsam kaç TL eder dedim forumda adamın biri 750 anca dedi ulan dedim sen kendi sistem parçalarını satsan bu kadar uyguna mı verirsin deyince adamdan bidaha yanıt gelmedi
yani bunu senin için demiyorum ama knka sende şimdi fiyat tavsiyesinde millete şu fiyat anca eder bu deme de :D
Başka forumdaki adamın biri doğru söylemiş, GTX 970 ancak 750-800 TL eder.

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,601
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
usta bende 970 var satsam kaç TL eder dedim forumda adamın biri 750 anca dedi ulan dedim sen kendi sistem parçalarını satsan bu kadar uyguna mı verirsin deyince adamdan bidaha yanıt gelmedi
Hangi model marka GTX 970 bilmiyorum sendeki ama 800-850 civarı satarsın herhalde

Biraz kişisel bir mevzu. Bana sorsan dış görünüş umurumda bile değil. Gerekirse dünyanın en çirkin kartı olsun ama güçlü olsun. Ancak para kartı alacak kişinin, istediği şey için harcayabilir. "Ben görünüş için fazladan para veririm" diyen çok kişi gördüm.

Benim düşüncem ise neden kasada baş aşağı duracak ve kendisini temizlemeden temizlemeye göreceğim bir parçanın görünüşü için fazladan yüzlerce TL ödeyeyim ki? İkisi de bana aynı performansı verecek, Rog Strix olunca +30 fps kazandırmıyor. Para senin, istediğin şey için harcarsın. Ancak senin yerinde olsam sırf güzel gözükecek diye fazladan 800 TL vermektense daha iyi bir kart alırdım.
doğru söylüyorsunuz efedim ama
yeni kasa aldım msi mag forge 100r onda sistemi bana doğru kurup deli gibi gelip geçip seyretmek istiyorum içini dışını
bu arada link ne için usta tam anlayamadım
değerli yorumunuz ve görüşünüz için teşekkür ederim☺️
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hangi model marka GTX 970 bilmiyorum sendeki ama 800-850 civarı satarsın herhalde
bu knka kart hemide ışıhlı :D

Ekler

• pro.jpg
    pro.jpg
    82.2 KB · Hit: 26

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,601
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
yeni kasa aldım msi mag forge 100r onda sistemi bana doğru kurup deli gibi gelip geçip seyretmek istiyorum içini dışını
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu knka kart hemide ışıhlı :D
750 falan

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
100
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,084
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
Discord
Emir Aydın#8540
Konu mesajında 2800 TL'ye MSI RX 5600 XT Mech alacağıma 3600 TL'ye Asus Rog Strix RX 5600 alırım demiştin.
Ben de ona istinaden fiyatlara Ray Tracing ve DLSS teknolojileri bulunan RTX 2060 alabileceğini belirtmek istedim.

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
100
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,084
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
Discord
Emir Aydın#8540
yaaa :(
neden ustalar
o paralar az ama
ve kimse o fiyata satmıyor ki
ben kasımda 1100 aldım kahalamış o zaman adam bana 😭
Aslında herkes o fiyata satıyor, sen çok pahalıya almışsın. Çok sevilen Asus Rog Strix modeli bile 800 TL'ye bulunabiliyor.
İlanda 850 TL yazıyor ancak açıklamaya pazarlık olur yazmış. Dolayısıyla direkt 800 TL olarak düşünebilirsin.

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,601
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Konu mesajında 2800 TL'ye MSI RX 5600 XT Mech alacağıma 3600 TL'ye Asus Rog Strix RX 5600 alırım demiştin.
Ben de ona istinaden fiyatlara Ray Tracing ve DLSS teknolojileri bulunan RTX 2060 alabileceğini belirtmek istedim.
ha tamam anladım usta
yani doğru bir mantık
amaaa o atmış oluğunuz karta ısı problemi var
yani bilginiz yoksa olsun diye söyledim hani

Top Bottom