Neler Yeni

Ekran kartlarının güçlendiğini sanmıyorum.

Ares Blackrosa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
Ares Blackrosa
Hocam peki neden bu saf güce bu kadar bağımlıyız ki? Dlss 4 e baktığımızda dlss 3 e göre çok daha iyi olduğu çok rahat anlaşılıyor. görüntüyü bozmayı da düzeltmişler + saf güç pek de önemli değil bence önemli olan senin önüne bu kartı koyduklarında verdiği performans. Eğer vadedilen fiyatlardan çıkıp yine vadedilen gibi teknolojiler ile 4090 gücüne sahip olursa 5070 gayet güzel bi haber olur bu yeni teknoloji de elbet yeni oyunlara gelicektir. Dünya değişiyor artık pazarlanan şey teknoloji saf güç değil.
DLSS, FSR cart curt yüzünden optimizasyonları leş gibi oyunlar çıkıyor + her oyun bunları desteklemiyor.

hamburkus

80+
5070 bana balon gibi geldi kesin stok performansı çok düşük olacak

Shyankh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
717
İsim
Anonim Ankh

Yağız_82

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Yağız
DLSS, FSR cart curt yüzünden optimizasyonları leş gibi oyunlar çıkıyor + her oyun bunları desteklemiyor.
Yeni oyunlarda kesinlikle destekleyecektir hocam gösterilene göre dlss görüntüleri de bozmuyor tahmini 1-2 yılda her oyunda kesinlikle göreceğimiz bir teknoloji olur Multi gen

Shyankh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
717
İsim
Anonim Ankh

hamburkus

80+

Shyankh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
717
İsim
Anonim Ankh
O zaman iyi fiyatı da 30k civarı olursa güzel
Bence de 30k değer ama tabi gerçek fiyatından satılsa çok daha iyi olurdu. Oyuncular için büyük fark oluyor 4070 ile, DLSS 4 çok değerli bir yazılım.

Ares Blackrosa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
Ares Blackrosa
Zaten DLSS olmadan önce optimizasyonları leş oyunlar çıkmıyordu.
Şimdi daha da leş çıkıyorlar.

Yeni oyunlarda kesinlikle destekleyecektir hocam gösterilene göre dlss görüntüleri de bozmuyor tahmini 1-2 yılda her oyunda kesinlikle göreceğimiz bir teknoloji olur Multi gen
Gelse bile 50 serisi kart gerekiyor ve gereksiz pahalı fiyatlar ülkede. 6900 XT kullanıcısı olarak, bu teknolojiler geliştikçe doğru dürüst optimize etmediklerini düşünüyorum oyunları bu da benim işime gelmiyor pek.

Yağız_82

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Yağız
Şimdi daha da leş çıkıyorlar.

Gelse bile 50 serisi kart gerekiyor ve gereksiz pahalı fiyatlar ülkede. 6900 XT kullanıcısı olarak, bu teknolojiler geliştikçe doğru dürüst optimize etmediklerini düşünüyorum oyunları bu da benim işime gelmiyor pek.
Maalesef öyle artık saf güç yerine teknoloji ön planda

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,345
İsim
Arda doğan
Aslında gördüğümüz üzere firmalar kare tahmini yapan yazılımlar üzerine odaklanmışlar. Donanım güçlendirmede sanırım duvara toslamışlar.
Yardımcı yazılımları kapattığınızda DLSS vs vs ekran kartı dizlerini yere atıp anırıyor yapma diye.

Benimle aynı düşüncede olanlar elini kaldırsın.
Bencede aynı şekilde %10-20'lik artışlar bile zor artık yeni modellerde boyutlar ve güç tüketimleri yükseliyor ama

flitttermice

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
470
İsim
Eray Yılmaz
Amd ekran kartı üretmiyor artık diye sevinen tayfa vardı tekeleştirdiler şuan piyasayı isterse 5 lik artış sağlar çünkü rekabet yok kafalarına göre takılcaklar artık. 5000 serisi direktmen tekelleşmenin ürünü yazılımsal üretim yaptılar saf güç olarak pek bir şey yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,362
Üyeler
165,670
Son üye
quuumac
Top Bottom