Neler Yeni

EKRAN KARTLARININ İSRAF EDİLMESİ

goshawk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
960
İsim
Çağrı Ö
nvidia ve amd neden bir şey yapsın ki. ürünler çatır çatır satılıyor. serbest piyasada kimse bu duruma bir şey yapamaz. yanlış anlaşılmasın ben de ekran kartı almaya çalışıyorum şuanda ama gerçeklerden de uzaklaşmamak lazım.

Chapin

80+ Silver
Kart 3 gün aralıksız mining yapılsa bile sağlıklı olmaz, hayatımda mining ETH, ETC, BTC kadar saçma apra birimleri görmedim ne güzel nakit var işte ekran kartı ile para mı basılır

goshawk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
960
İsim
Çağrı Ö
Kart 3 gün aralıksız mining yapılsa bile sağlıklı olmaz, hayatımda mining ETH, ETC, BTC kadar saçma apra birimleri görmedim ne güzel nakit var işte ekran kartı ile para mı basılır
belki ters bir örnek olacak ama kağıt para çıktığında da insanlar acaba "kağıda bu kadar değer biçilir mi?" demişler midir acaba? bence demişlerdir. sizin dediğiniz de biraz buna benziyor.

Nvidia_GF_FX_500

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Daha önce de stoklar tükendi.
Ayrıca minig için ayrı makinalar ama insanlar ekran kartını tercih ediyor, genellikle.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,343
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Daha önce de stoklar tükendi.
Ayrıca minig için ayrı makinalar ama insanlar ekran kartını tercih ediyor, genellikle.
Çünkü bir tek BTC yok. ETH, XMR (CPU), RVN Coin falan var. Daha çok coin var. Şahsen bende kendi oyun için aldığım kartımla mining yapıyorum. Amacım ise Riser alana kadar para biriktirmek. Herkesin bir amacı var.

Faveouls

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,145
İsim
Emre
Teknoloji harikası kartların mining riglerde çürümesi ne zaman son bulacak? Ne AMD ne NVIDIA bu konuda hiçbir şey yapmaya çalışmıyor.
Bende kartım ile mining yapıyorumda bu sizi hiç ilgilendirmez.Ücretini veren benim, bundan para kazanacak veya kaybedecekde benim.İster kırar, parçalarım ister mining yapar çürütürüm.Neden son bulsun ayrıca, mining kazancı gayet iyi seviyelerde bu sıralar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çünkü bir tek BTC yok. ETH, XMR (CPU), RVN Coin falan var. Daha çok coin var. Şahsen bende kendi oyun için aldığım kartımla mining yapıyorum. Amacım ise Riser alana kadar para biriktirmek. Herkesin bir amacı var.
Hala 300-400TL kazamadın mı yahu :) Sen bir süredir yapıyorsun diye biliyorum ben.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,343
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Bende kartım ile mining yapıyorumda bu sizi hiç ilgilendirmez.Ücretini veren benim, bundan para kazanacak veya kaybedecekde benim.İster kırar, parçalarım ister mining yapar çürütürüm.Neden son bulsun ayrıca, mining kazancı gayet iyi seviyelerde bu sıralar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hala 300-400TL kazamadın mı yahu :) Sen bir süredir yapıyorsun diye biliyorum ben.
Sürekli yapmıyorum maalesef.

Süleyman ÇAKIR-

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Ortaya katma değeri yüksek olan bir ürün çıkıyor da ben mi göremiyorum? 4-5 ay ceplerini doldurup hurdaya çıkartıyorlar kartları. "Kendi paraları alırlar" demekten vazgeçin artık, piyasanın içinden geçti adamlar, hala nasıl savunuyorsunuz?
Git engelle o zaman adamları burada sen konu açtın diye mining yapanlar vaz mı geçecek? Nasıl bi çözüm bulacaksın merak ettim.

KaRaM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
beytullah
Ortaya katma değeri yüksek olan bir ürün çıkıyor da ben mi göremiyorum? 4-5 ay ceplerini doldurup hurdaya çıkartıyorlar kartları. "Kendi paraları alırlar" demekten vazgeçin artık, piyasanın içinden geçti adamlar, hala nasıl savunuyorsunuz?
bak ne güzel demişsin katma değeri yüksek adam ülkesine ve kendine kazandırıyo kim buna dur diyebilirki ozaman petrolde doğayı kirletiyor çıkarmasınlar arabalarda kullanmasından ama dediğimiz gibi katma değer ülkeye getiri demektir buna şöyle bir çözüm gelir başka başka markalarında çıkar başka ülkelerinde sadece nvdia ve amd değilde mesela arasına bir rus bir TÜRK bir alman kartları girmesi lazımki ortam karışsın bu adamlarda fahiş fiyat olmasın

Tel Vurdu Beni

80+ Bronze
Parasını ödedikten sonra ne yapacağı kendine kalmış.
Ama stokları eritip piyasayı karaborsaya çevirmelerini ben de onaylamıyorum.

Top Bottom