Neler Yeni

EKRAN KARTLARININ İSRAF EDİLMESİ

Xxxxyyyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Xxxx yyyy
Teknoloji harikası kartların mining riglerde çürümesi ne zaman son bulacak? Ne AMD ne NVIDIA bu konuda hiçbir şey yapmaya çalışmıyor.

Ekler

• 1.png
    1.png
    514.2 KB · Hit: 85

Emir Şensoydan

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Teknoloji harikası kartların mining riglerde çürümesi ne zaman son bulacak? Ne AMD ne NVIDIA bu konuda hiçbir şey yapmaya çalışmıyor.
Adamlar parasını verip alıyor ister çöp'e atar ister mining yapar. Nvidia ve Amd'nin bu konu hakkında bir şey yapacağını düşünmüyorum.

serialeris

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
980
İsim
Yusuf
İsraf değil para kazanıyor? AMD ve Nvidia neden bir şey yapsın kartları yok satılıyor işte .d

Sunay

80+ Silver
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,703
İsim
Sunay Koçak
Steam
https://steamcommunity.com/id/xsunay/
Discord
Sunay #3109
Çürümesi değil o insanların kazanç kaynağı oda serbest piyasa maalesef bişey yapamazlar.

OwlY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
.
Ethereum düşene kadar mining bitmez.

Techno08

80+ Gold
Sonuçta para vererek alıyorlar yasa dışı bir şey yok. Bence de kötü bir durum ama adam parasını almaya bakıyor bu işten.

Süleyman ÇAKIR-

80+ Silver
En İyi Cevap
2
İnsanlar ondan kazanç elde ediyor neden Nvidia veya Amd bir şey yapsın? Yanlış bir şey yok ki durumda mining yapan insanlara o kartlar bedava verilmiyor, onlarda parayla alıyor. Bu durumda isterse çöpe atar.

fosf3ren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
537
İsim
Eren Alaoğlu
Instagram
https://www.instagram.com/erenala0glu/
Steam
http://steamcommunity.com/id/
Twitter
Eren02046127
Facebook
eren.alaoglu.14
zaten mining ekran kartları çıkarıyordu amd ama çıkarmayı bıraktı sanırım zaten çıkarsa bile çok yüksek performans yüzünden attığınız fotodaki kartlar tercih edilir

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Niye çöp olsun ki? Adamlar kullanıyor.

Laxerian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,286
İsim
Çağan Şen
Çürüme ne alaka adam para kazanıyor bu işten, ayrıca 100 de 100 çalıyor nasıl çürüyor anlamadım xd

Xxxxyyyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Xxxx yyyy
İnsanlar ondan kazanç elde ediyor neden Nvidia veya Amd bir şey yapsın? Yanlış bir şey yok ki durumda mining yapan insanlara o kartlar bedava verilmiyor, onlarda parayla alıyor. Bu durumda isterse çöpe atar.
Ortaya katma değeri yüksek olan bir ürün çıkıyor da ben mi göremiyorum? 4-5 ay ceplerini doldurup hurdaya çıkartıyorlar kartları. "Kendi paraları alırlar" demekten vazgeçin artık, piyasanın içinden geçti adamlar, hala nasıl savunuyorsunuz?

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Ortaya katma değeri yüksek olan bir ürün çıkıyor da ben mi göremiyorum? 4-5 ay ceplerini doldurup hurdaya çıkartıyorlar kartları. "Kendi paraları alırlar" demekten vazgeçin artık, piyasanın içinden geçti adamlar, hala nasıl savunuyorsunuz?
Ne 4-5 ayı? 2-3 yıl kullanıyorlar. Sen herhalde ekran kartı değil de selpak mendil sandın bunları?

Emir Şensoydan

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Kartların parasını çıkarttıktan sonra neden hurdaya atsınlar ki ? Gittiği yere kadar kullanır . Zaten parasını çıkarmış .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,803
Üyeler
164,564
Son üye
Key56
Top Bottom