Neler Yeni

Ekran Kartsiz Beyaz DDR5 Sistem

gefhes61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
yavuz bilginoglu
Bütçe
40000
Ekran kartsız bütçeyi 40k olarak düşündüm. Ekran kartı olarak RTX 4070 Ti veya 5070 serisini bekliyorum.

Kasa olarak: MSI MAG Pano M100R PZ-4 ARGB Fanlı Beyaz Micro ATX Oyuncu Bilgisayarı

Güç Kaynağı: Msi MAG A850GL Beyaz Gen5 850W 80+ GOLD Pcie5 Full Modüler PSU

Anakart: MSI B650M Project Zero Wi-Fi AMD AM5 DDR5 Micro ATX (sari sitede anakart + power i 12k - 13kya duserebilirim)

İşlemci: Ryzen 7800X3D (Sıfırı 16k, ikinci elde 13k civarına bulabilirim gibi)

RAM: 2x16 32 GB beyaz alacağım. Öneri alabilirim.

SSD: Kingston 1TB KC3000 SSD

Sıvı Soğutma: Thermalright Frozen Warframe Pro 360 ARGB Beyaz İşlemci Sıvı Soğutucu

Ekran kartını elimdeki laptop satılınca alacagim diye düşündüm. Laptop dururken bu sistemi kullanabileceğim, satarken sıkıntı yaşamayacağım 7-8k civarına bir tane ikinci elden ekran kartı da düşünebilirim. Dediğim gibi RTX 5070 serisini bekliyorum, yurt dışından alma imkanım olabilir.

Sizce nasıl olur? Öneriniz var mı? Tavsiyelerinizi dinlemek isterim. Anakart tercihim kabloların gözükmemesi ve beyaz olması. İşlemci olarak Ryzen 7800X3D düşünüyorum çünkü hem FPS hem de hikayeli oyunlar için performans açısından beni rahat taşıyabileceğini düşünüyorum. Fiyat/performans (F/P) olarak önerilerinizi almak isterim. Gönlüm, sistemin beyaz olmasından yana. Böylece estetik olarak en güzel şekilde görüneceğini düşünüyorum. İşlemci tarafında da tavsiyelerinizi bekliyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Klavye
Ekran kartsız bütçeyi 40k olarak düşündüm. Ekran kartı olarak RTX 4070 Ti veya 5070 serisini bekliyorum.

Kasa olarak: MSI MAG Pano M100R PZ-4 ARGB Fanlı Beyaz Micro ATX Oyuncu Bilgisayarı

Güç Kaynağı:Msi MAG A850GL Beyaz Gen5 850W 80+ GOLD Pcie5 Full Modüler PSU

Anakart: MSI B650M Project Zero Wi-Fi AMD AM5 DDR5 Micro ATX (sari sitede anakart + power i 12k - 13kya duserebilirim)

Sıvı Soğutma: Thermalright Frozen Warframe Pro 360 ARGB Beyaz İşlemci Sıvı Soğutucu

Ekran kartını elimdeki laptop satılınca alacagim diye düşündüm. Laptop dururken bu sistemi kullanabileceğim, satarken sıkıntı yaşamayacağım 7-8k civarına bir tane ikinci elden ekran kartı da düşünebilirim. Dediğim gibi RTX 5070 serisini bekliyorum, yurt dışından alma imkanım olabilir.

Sizce nasıl olur? Öneriniz var mı? Tavsiyelerinizi dinlemek isterim. Anakart tercihim kabloların gözükmemesi ve beyaz olması. İşlemci olarak Ryzen 7800X3D düşünüyorum çünkü hem FPS hem de hikayeli oyunlar için performans açısından beni rahat taşıyabileceğini düşünüyorum. Fiyat/performans (F/P) olarak önerilerinizi almak isterim. Gönlüm, sistemin beyaz olmasından yana. Böylece estetik olarak en güzel şekilde görüneceğini düşünüyorum. İşlemci tarafında da tavsiyelerinizi bekliyorum.
buna benzer sistemimi satıyorum ilgilenirsen

imZen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Hamza Kağan
İlgilendiği Kategoriler
GPU, Monitör, Kulaklık, Anime, Manhwa

Güç Kaynağı:Msi MAG A850GL Beyaz Gen5 850W 80+ GOLD Pcie5 Full Modüler PSU

anakartın pcle 5.0 desteklemiyor 5070 takınca tam performansını alamazsın

gefhes61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
yavuz bilginoglu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

imZen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Hamza Kağan
İlgilendiği Kategoriler
Hocam hic ona dikkat etmedim biliyor musun :D Tesekkur ederim. Siz ne onerirsiniz ankart + islemci icin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne kadar hocam sistemi ve fotograflarini iletebilir misin?
bu iki anakarta bakabilirsin
işlemci olarak şunu söyleyebilirim eğer fps tarzı oyunları ağırlıklı olarak oynuyorsan cs, valo gibi x3d işlemci en iyisi olacaktır ama öyle değilse 9700x e bakabilirsin

gefhes61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
yavuz bilginoglu
bu iki anakarta bakabilirsin
işlemci olarak şunu söyleyebilirim eğer fps tarzı oyunları ağırlıklı olarak oynuyorsan cs, valo gibi x3d işlemci en iyisi olacaktır ama öyle değilse 9700x e bakabilirsin
evet hocam cs oynadigim icin bende o sekilde dusunmustum 7800x3d de karar kildim. Ram icin ne onerirsiniz. Kasa yi artik degismem gerekiyor project zero anakarti almayacaksam bide atx ona sigmaz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Klavye
Hocam hic ona dikkat etmedim biliyor musun :D Tesekkur ederim. Siz ne onerirsiniz ankart + islemci icin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne kadar hocam sistemi ve fotograflarini iletebilir misin?
dm atın hocam atamıyorum

imZen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Hamza Kağan
İlgilendiği Kategoriler
lexar hakkında bilgim yok araştırmanızı tavsiye ederim birde ram in beyaz olması şart mı üstünde rgb olsa yeterli olmaz mı

gefhes61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
yavuz bilginoglu
lexar hakkında bilgim yok araştırmanızı tavsiye ederim birde ram in beyaz olması şart mı üstünde rgb olsa yeterli olmaz mı
rgb pek hosuma gitmiyor benim ya duz renk yapmak istiyorum aslinda

imZen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Hamza Kağan
İlgilendiği Kategoriler
Top Bottom