Yardım Ekran sürekli gidiyor

ukufXD

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
7
Lg22mk monitörüm sürekli olarak durup dururken Ekran gidiyor sonra geri geliyor. Artık bıktım sorun neyden kaynaklı ne yapmam lazım lütfen yardım edin Sadece video izliyorum ekran gidiyor sonra geliyor
Benim monitör ayarlarım 75 Hz ye kadar destekliyor ben 60 da kullanmak istemiyorum ya 75 yapıyorum sonra pc sıkıntı veriyor ekran kartım gtx 1660 venus kaldırmıyor mu sorun ne artık bıktım.

75HZ yi kendin overclock ile mi yaptın yoksa monitör 75hz destekliyor mu ?
Eğer kendin yaptıysan ekran kartının HDMI çıkış yeri yanmış olabilir, aynı sorun eski bilgisayarım da benimde başıma gelmişti

75HZ yi kendin overclock ile mi yaptın yoksa monitör 75hz destekliyor mu ?
Eğer kendin yaptıysan ekran kartının HDMI çıkış yeri yanmış olabilir, aynı sorun eski bilgisayarım da benimde başıma gelmişti
Destekliyor zaten direk çıkıyor yoksa olmazdı sadece baktım madem destekliyor o zaman öyle kullanıyım dedim kafayı yedi

Var ise farklı bir çıkış ile de kontrol eder misin? monitör bakarken internette senin gibi birisinin yorumunu da görmüştüm monitör kaynaklı olabilir kablo kaynaklı olabilir bir yerde temassızlık var büyük ihtimalle ilk olarak kabloları gözden geçir sonrasında giriş çıkışlara bak hala devam ederse başka bir monitörle denemeni öneririm.

Geri