Neler Yeni

Ekrana Görüntü Gelmiyor

emrahclkl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Emrah Çelikel
Yeni bilgisayar topladım itopyadan monitör falan her şey tamam.Bilgisayarı monitöre bağladığımda görüntü alamıyorum.Dp ve hdmi ile denedim tek tek fakat görüntü gelmiyor.Ne yapabilirim öneriniz nedir?

xAhmetBilgin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Ahmet Bilgin
video atabilirmisin

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Ekran kartınız var ise ekran kartınıza taktığınıza emin misiniz? Ben bu PC' yi aldığımda anakart girişine takmıştım iade isticektim sökerken fark ettim.

TKCN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Muhammed Ali Tekcan
Başka bir monitör ile farklı kablolarla deneyin sorun devam ediyorsa video kaydı alıp ekran kartınızı garantiye verin.

İbrahim Özel

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Yeni bilgisayar topladım itopyadan monitör falan her şey tamam.Bilgisayarı monitöre bağladığımda görüntü alamıyorum.Dp ve hdmi ile denedim tek tek fakat görüntü gelmiyor.Ne yapabilirim öneriniz nedir?
Yine bir İtopya vakası. Bende mağdurum 5 aydır sattıkları sistemle uğraşıyorum.

emrahclkl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Emrah Çelikel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ekran kartınız var ise ekran kartınıza taktığınıza emin misiniz? Ben bu PC' yi aldığımda anakart girişine takmıştım iade isticektim sökerken fark ettim.
Kankam bilgisayardan anlıyoruz o kadar harici ekran kartının kablosunuda anakarta takmam :D

iXragon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Umurcan
Sistemi Demonte alıp Kendin Topladıysan Ekran Kartını Oturtamamış Olabilirisin

eyuphrz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Eyüp Ensar HORUZ
Öncelikle monitörü farklı bir sisteme takıp dene, eğer başka sistem yoksa o zaman direk bilgisayarı televizyona bağla, yani televizyonu monitör olarak yansıtacaksın (eğer başka bir sistem yoksa) televizyona görüntü gelirse bil ki monitörde sorun vardır. Ama görüntü televizyondan da gelmezse direk ekran kartını garantiye gönder. Bu arada evde başka monçtör varsa onu dene televizyonu başka monitör yoksa dene.

Top Bottom