Neler Yeni

Ekrana görüntü gelmiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Muhammet Ali Aydın
Sin.ji den gigabte 750w tam modüler psu aldım. Pc ye bağlayınca bu şekilde anakart uyarı veriyor, ekrana görüntü gelmiyor, fan rgbleri yanmıyor ve psu nun fanı bir anlığına dönüp duruyor. Sorun nedir anlayamadım, yardım edermisiniz.
Screenshot_2024-08-18-18-52-18-870_com.miui.gallery.jpg
Screenshot_2024-08-18-18-52-47-996_com.miui.gallery.jpg
Screenshot_2024-08-18-18-52-39-301_com.miui.gallery.jpg

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Ahmet Hamza
Sin.ji den gigabte 750w tam modüler psu aldım. Pc ye bağlayınca bu şekilde anakart uyarı veriyor, ekrana görüntü gelmiyor, fan rgbleri yanmıyor ve psu nun fanı bir anlığına dönüp duruyor. Sorun nedir anlayamadım, yardım edermisiniz.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Hocam iyi geceler yardım eden yok belki sorunu çözdünüz konu eskiymiş bende PSU değiştirdim rami çıkarıp elbisem ile hafiçe sislip aynı yerine taktım oldu

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Muhammet Ali Aydın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam iyi geceler yardım eden yok belki sorunu çözdünüz konu eskiymiş bende PSU değiştirdim rami çıkarıp elbisem ile hafiçe sislip aynı yerine taktım oldu
Heps staıcılı bir ram almistim en basta bir tane, sorunsuz calismisti. 2. Bir tane daha alinca meğer bozuk cikmis. Onu cikartip calistirinca calisti. Yerine yenisini verdiler ama o da pek sağlam değil gibi, idare ediyorum. (çok geç açılıyor pc)

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
567
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
OYUN VE BİLGİSAYAR PARÇALARI
Heps staıcılı bir ram almistim en basta bir tane, sorunsuz calismisti. 2. Bir tane daha alinca meğer bozuk cikmis. Onu cikartip calistirinca calisti. Yerine yenisini verdiler ama o da pek sağlam değil gibi, idare ediyorum. (çok geç açılıyor pc)
ram frekansları yüksekse pc'nin geç açılması normal hocam bilginiz olsun

Top Bottom