Neler Yeni

Ekranda Görüntü Bozulmaları

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Umutcan
Monitor Asus VG248QG
Resimdeki gibi anlık görüntü bozulmaları oluyor sistem yeni her şeyi ile, sorun ne olabilir acaba ?
Bazen de aşağı yukarı kaydırırken sayfaları bozuluyor beyaz gri kareler felan oluyor ama oyunlarda hiç olmuyor böyle bir şey.

Ekler

• Desktop Screenshot 2024.05.20 - 04.54.56.30.png
    Desktop Screenshot 2024.05.20 - 04.54.56.30.png
    1.2 MB · Hit: 48

kdrk0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Kadir
Steam
kdRookie
Monitor Asus VG248QG
Resimdeki gibi anlık görüntü bozulmaları oluyor sistem yeni her şeyi ile, sorun ne olabilir acaba ?
Bazen de aşağı yukarı kaydırırken sayfaları bozuluyor beyaz gri kareler felan oluyor ama oyunlarda hiç olmuyor böyle bir şey.
Merhaba bende aynı monitörü kullanıyorum ve aynı hatayı almaktayım birkaç haftadır karşılaşmıyorum ama bir şey sorucam steam de bir video izlerken de oluyormu ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Umutcan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba bende aynı monitörü kullanıyorum ve aynı hatayı almaktayım birkaç haftadır karşılaşmıyorum ama bir şey sorucam steam de bir video izlerken de oluyormu ?
Öyle bir şeye denk gelmedim acaba display port yerine hdmi kullansam fark eder mi var mı bir bilgin ?

Ares Blackrosa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
226
İsim
Ares Blackrosa
Discord, Steam ve Tarayıcı ayarlarından donanım ivmesi/donanım hızlandırma gibi ayarlar var onları kapatıp kullanın bir süre öyle deneyin.
Ekran kartı ne bu arada?

Top Bottom