F furisjenn 80+ Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 2 Dahası Reaksiyon skoru 1 İsim CİHAT AK 26 Kasım 2020 #1 sabah kalktığımda ekranın altı bu haldeydi update yapılmamıştı hatta düzelir diye ben bir update yaptım tel iphone 6 ve sadece ana ekranda bu halde uygulamaya girince herş ey gayet düzgün
sabah kalktığımda ekranın altı bu haldeydi update yapılmamıştı hatta düzelir diye ben bir update yaptım tel iphone 6 ve sadece ana ekranda bu halde uygulamaya girince herş ey gayet düzgün
H Hamit Altıntop 80+ Gold Katılım 17 Temmuz 2020 Mesajlar 9,268 En İyi Cevap 11 Dahası Reaksiyon skoru 9,863 İsim Kemallettin Kubat 26 Kasım 2020 #2 Ayarlara girip şu adımları takip et genel/erişilebilirlik/kontrastı arttır.
F furisjenn 80+ Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 2 Dahası Reaksiyon skoru 1 İsim CİHAT AK 26 Kasım 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 bostankorkulugi yazmış: Ayarlara girip şu adımları takip et genel/erişilebilirlik/kontrastı arttır. Devamı için tıklayın... teşşekkür ederim onu denedim çözmemişti fakat ayarlar/genel/sıfırla/ana ekran yerleşimini sıfırla çözdü
bostankorkulugi yazmış: Ayarlara girip şu adımları takip et genel/erişilebilirlik/kontrastı arttır. Devamı için tıklayın... teşşekkür ederim onu denedim çözmemişti fakat ayarlar/genel/sıfırla/ana ekran yerleşimini sıfırla çözdü