Neler Yeni

Çözüldü✓ Ekranın Rengi Değişti

theGladyator01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
HasHoca
Dün bilgisayarı kullanıp kapattım monitörde sorun yoktu . Ama sonra annem alkolsüz bezle monitörü silmiş akıcılıkta falan bi sorun yok sadece siyah renkler yeşilimsi olmuş .
Monitör:LG Ultragear 180hz 1 ms gtg IPS

Fikirleriniz benim için değerli . Şimdiden teşekkürler .

xTURANN

80+ Silver
Başka bir monitörünüz varsa ve onda böyle bir sorun yoksa, panele bir şey olmuş olabilir. Ya da hassas bir şekilde silmediyse, tuşlara yanlışlıkla dokunmuş olabilir. Ayarlarını bir kontrol edin.

TayyarCR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
yolcu arslan
AÇık haldeyken ıslak temizleme önerilmez hiçbir zaman. Ama kapalıyken silmiştir zannediyorum.
Bende ara ara temizlerim biglisayar için olan bezler var kolonya sıkar yaparım ama bir sorun olmadı Allaha şükür.
İçine sıvı kaçmış olabilir mi

Tuşlara basıp renkler arası geçiş yapmayı deneyin

theGladyator01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
HasHoca
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Başka bir monitörünüz varsa ve onda böyle bir sorun yoksa, panele bir şey olmuş olabilir. Ya da hassas bir şekilde silmediyse, tuşlara yanlışlıkla dokunmuş olabilir. Ayarlarını bir kontrol edin.
Monitörün bağlantısını kasadan ayırdım . Hala aynı . Ayarlara da girip baktım renk ayarı falan yapamıyorum , sadece modlar arasında geçiş yapabiliyorum . Hepsini denedim biri hariç diğer görüntü modları yeşil . O da PC yi açınca ayarlardan siliniyor 😔
Mesaj otomatik birleştirildi:

AÇık haldeyken ıslak temizleme önerilmez hiçbir zaman. Ama kapalıyken silmiştir zannediyorum.
Bende ara ara temizlerim biglisayar için olan bezler var kolonya sıkar yaparım ama bir sorun olmadı Allaha şükür.
İçine sıvı kaçmış olabilir mi

Tuşlara basıp renkler arası geçiş yapmayı deneyin
Hocam sıvı kaçacak kadar ıslanmamıştır bez , muhtemelen renk ayarları bozuldu . Çünkü monitör ilk açıldığında ekran normal fakat modlar arasında geçiş yaptığımda veya PC yi açtığımda siyah renkler yeşile dönüyor . Hiçbir renkte sorun yok fakat siyah renkler yeşilimsi .

Top Bottom