Çözüldü✓ Ekranın sol üst köşesinde kırmızı bir çizgi var. Bunu nasıl kaldırabilirim.

omerfaruk

80+
Reaksiyon skoru
160
Ekranımın sol üstünde bir kırmızı çizgi var bu çizgi masaüstünde oyunlarda falan gözükmeye devam ediyor. Bu neyden kaynaklanıyor? Nasıl kaldırabilirim?

İşlemcim ve Ekran kartım:
i5 6402P
RX 570

Kardeşim bi fotoğraf at öyle yazalım bişeyler

Sürekli varsa fiziksel bir sorun olabilir. Fotoğraf eklersen daha detaylı bakabiliriz.

Edit: Hem telefonunla fotoğraf çekip eklersen hem de ekran görüntüsü alıp yükleyebilirsen daha iyi olur. Ayırt etme maksadıyla.
Edit 2: İmla, yazdığımı ben bile anlamadım.

Bu bilgisayar üzerinden aldığım ekran görüntüsü-?
1592852929350.webp

Bu bilgisayar üzerinden aldığım ekran görüntüsü-?
Alıntıyı görüntüle

Çok enteresan. Kullandığın bir program mı yapıyor acaba ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fiziksel bir sorun olsaydı ekran görüntüsünde görünmezdi. Sürekli aynı yerde duruyor değil mi ?

Az önce kontrol ettim sorun Radeon Ayarları kaynaklı olabilir. Radeon Ayarları > Genel kısmından aşağıdaki seçeneklere bakar mısın sende aktif mi ? Eğer aktifse devre dışı bırakıp tekrar kontrol eder misin ?

Screenshot_1.png

Son düzenleme:
Çok enteresan. Kullandığın bir program mı yapıyor acaba ?

Fiziksel bir sorun olsaydı ekran görüntüsünde görünmezdi. Sürekli aynı yerde duruyor değil mi ?

Az önce kontrol ettim sorun Radeon Ayarları kaynaklı olabilir. Radeon Ayarları > Genel kısmından aşağıdaki seçeneklere bakar mısın sende aktif mi ? Eğer aktifse devre dışı bırakıp tekrar kontrol eder misin ?

Alıntıyı görüntüle
Show indicator seçeneğini kapatınca gitti teşekkürler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,891
Üyeler
183,916
Son üye
MuhammetDAli
Geri