Neler Yeni

🔴EKREM İMAMOĞLU TUTUKLANDI !

Farex

80+ Silver
Eskiden FETÖ'nün gazetesinde çalışan bir adamdan bahsediyoruz lütfen biraz araştırmanızı öneririm.
Çok haklısın araştırdım ve doğru dediklerin. Ama şunu anlamış değilim çok takmam ama herif doğruları söylüyor ve tüm partileri ifşalıyor yani garip tam fetöcü hareketi aslında :D

ege1881

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,056
İsim
Ege
Çok haklısın araştırdım ve doğru dediklerin. Ama şunu anlamış değilim çok takmam ama herif doğruları söylüyor ve tüm partileri ifşalıyor yani garip tam fetöcü hareketi aslında :D
bi engeli kaldırayım bakayım ne demiş
Mesaj otomatik birleştirildi:

atsana bi linkini sitenin

Farex

80+ Silver
bi engeli kaldırayım bakayım ne demiş
Mesaj otomatik birleştirildi:

atsana bi linkini sitenin

güncel meseleye dair en rasyonel ve de pragmatik tespit ve yorumları getiren kişidir.

akp ile mücadeleyi şiar edinen insanlar her ne kadar iyi niyetli olsalar da daha başlangıçta en büyük hatayı akp jargonunu ve akp’nin propaganda araçlarını kullanarak yapıyorlar.

bugün mansur yavaş bile, vay “suçsuzsa” yok “yargıda aklanırsa” falan diyor. kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum fakat akp’nin bi şekilde herkesi sindirebilmesinin sonucu bunlar.

1- kardeşim akp ile korkarak mücadele edemezsin. korktuğunu anlarlarsa zaten işin bitti demektir. yargı kim? kalemi tayyip erdoğan’ın iki dudağı arasındaki emir kulları mı adil yargılama

2- konunun bir temiz eller operasyonu değil darbe olduğunu kabul edeceksiniz önce. 25 yıllık akp iktidarının en hafif, neredeyse suç bile sayılmayan konusu yolsuzluk, iş rte’nin tek gerçek rakibi söz konusu olunca mı ülkenin ana gündem maddesi oluverdi? 20 yıldır milyonların sorguladığı ve asla tatmin edici cevaplar veremedikleri sahte diplomayla kaç senedir ülke yönetiyor adam. bugün mü diploma hassasiyeti peyda oluverdi?

herif 25 senedir ilmek ilmek hitler taktikleri uyguluyor memleketin üzerinde ve bir allahın kulu da bu döngüden çıkamıyor gerçekten akıl alır gibi değil. yine de bu yönünü takdir etmek lazım gerçekten hitler’in düştüğü hatalara düşmüyor “şimdilik”.

gelelim cevheri mevzusuna, burada da yine algı aparatı aktrollerin argümanına karşılık verilmeye çalışılıyo sürekli ben anlamıyorum. neymiş teröristmiş, alooo… siz daha geçen hafta “pkk’nın kurucu önderi apo” ifadesini yalayıp yutmuş omurgada adamlarsınız, size mi kaldı len milleti terörist ilan edip yaftalamak?

tek derdiniz elinizdeki rantı kaybetmemek, iktidarınızı daha uzun süre sürdürmek. bunun dışında terör de yolsuzluk da haksızlık da sadece kendi işinize geldiğinde, kendi işinize geldiği gibi içini doldurup boşalttığınız ifadeler.

sizin kıbleniz yok, allahınız para, ama korkunun ecele faydası yoook, bir gün gideceksiniz. gitmeseniz de kaçış yok ö-le-cek-si-niz. kaçış yok hesap vereceksiniz.

Kürşat Bey

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,793
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Bu ülkede siyaset konuşmayı neden hiç sevmediğimi bir kere daha anladım iyi ki de sevmiyorum mis gibi boşu boşuna zihnimi yormuyorum hepsi aynı halt bunların içlerinde temiz yok Atatürk den sonra kim geldiyse yedi gitti bunlar da aynı hiçbir fark yok AKP hükümeti de yeri gelecek iktidar dan düşecek gelen de aynı bunlar gibi gücü eline alınca firavun gibi olacak sonra bunlarda gidecek hepsi aynı o yüzden ben bu ülkede takım tutar gibi parti de tutmam birini de desteklemem körü körüne bir seçim yapman gerekir bakarsın hangisi senin düşüncene yatkın ona verirsin ama ona tapar gibi bağlanmak kimse kusura bakmasın ama bence aptallık. Keşke o sokağa dökülenler her yanlış kararda sokağa dökülselerde kıymeti olsa

Son düzenleme:
Bunu biliyorsun ama neden usulsüz kayyuma destek veriyorsun
Usulsüzlük nerede göstersene?
Kılıçdaroğlu'nu nasıl indirdiler biliyor musun?
Araştırabilirsin madem siyaset biliyorsun ya nerede argümanların?
Ne araştırman gerektiğini söylüyorum "KURULTAY"

Ben parti tutmam iyi bir lider ararım
Doğruya doğru der yanlışa yanlış
Doğruları görüp yanlışlara gözümü kaçırmam

Kendinle çelişiyorsun o zaman neden seçime gidelim ki kayyum atayacak diye :ROFLMAO:
Nedeni al bak

AAAAAAAAA BAK YENİ KURULTAY OLACAK KK ADAY HEMEN OY VER

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
450
İsim
Tekin Ayber
Bu ülkede siyaset konuşmayı neden hiç sevmediğimi bir kere daha anladım iyi ki de sevmiyorum mis gibi boşu boşuna zihnimi yormuyorum hepsi aynı halt bunların içlerinde temiz yok Atatürk den sonra kim geldiyse yedi gitti bunlar da aynı hiçbir fark yok AKP hükümeti de yeri gelecek iktidar dan düşecek gelen de aynı bunlar gibi gücü eline alınca firavun gibi olacak sonra bunlarda gidecek hepsi aynı o yüzden ben bu ülkede takım tutar gibi parti de tutman birini de desteklemem körü körüne bir seçim yapman gerekir bakarsın hangisi senin düşüncene yatkın ona verirsin ama ona tapar gibi bağlanmak kimse kusura bakmasın ama bence aptallık. Keşke o sokağa dökülenler her yanlış kararda sokağa dökülselerde kıymeti olsa
AYnen katılıyorum.

Belki başka şeylerde farklı düşünüyoruz olabilir ama bu tarz siyasi düşünenlere çok saygım var. :)

Kürşat Bey

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,793
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
AYnen katılıyorum.

Belki başka şeylerde farklı düşünüyoruz olabilir ama bu tarz siyasi düşünenlere çok saygım var. :)
Benim düşüncem bu millete bakıyorum da cidden üzülüyorum bu kadar bilgisiz cahil bir toplum ile neler yaşıyoruz biz gece rahat yatalım diye nöbet tutan polise emniyet güçlerine taş atanlar zorluk çıkaranları görüyorum üzülüyorum onlar emir alıp yerine getirmek için oradalar sen gidip anasına küfür edip saldırıyorsun kusura bakma da kardeş sana her şey müstahak adalet bu şekilde aranmaz he adalet olmayan bir toplumda cahil kalmaya mecburdur o yüzden bu toplum her zaman eğitimsiz cahil kalacaktır

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
450
İsim
Tekin Ayber
Benim düşüncem bu millete bakıyorum da cidden üzülüyorum bu kadar bilgisiz cahil bir toplum ile neler yaşıyoruz biz gece rahat yatalım diye nöbet tutan polise emniyet güçlerine taş atanlar zorluk çıkaranları görüyorum üzülüyorum onlar emir alıp yerine getirmek için oradalar sen gidip anasına küfür edip saldırıyorsun kusura bakma da kardeş sana her şey müstahak adalet bu şekilde aranmaz he adalet olmayan bir toplumda cahil kalmaya mecburdur o yüzden bu toplum her zaman eğitimsiz cahil kalacaktır
Polise, güvenlik güçlerimize saldıranlar arasında legebete olanlar mı dersiniz, marjinal olay kaşıyıcılar mı dersiniz her b*ktan yaratık var, oraya giden diğer vatandaşların istemeyeceği çok şeyler yaşanabilir, çıkarları uyuşanlar bırakın gitsin, parti taparlar bırakın gitsin ama vatandaş gitmesin yoksa gerçek saldırganların arasından onlar da zor durumda kalıyor. Sırtlanların, çakalların olduğu mekana kuzular gitmemeli.

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
590
İsim
Hüseyin Mert Görgel
Şu adamı mümkünse paylaşmayın siyasete pek de girmek istemiyorum ama bunu yazmak zorundayım bu adam FETÖ'cüdür ne söylese söylesin benim hiç umurumda değil.
İşine gelmeyen herkese fetöcü diyorlar doğru söyleyeni istemiyorlar farkında değil misin ?

Kürşat Bey

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,793
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Polise, güvenlik güçlerimize saldıranlar arasında legebete olanlar mı dersiniz, marjinal olay kaşıyıcılar mı dersiniz her b*ktan yaratık var, oraya giden diğer vatandaşların istemeyeceği çok şeyler yaşanabilir, çıkarları uyuşanlar bırakın gitsin, parti taparlar bırakın gitsin ama vatandaş gitmesin yoksa gerçek saldırganların arasından onlar da zor durumda kalıyor. Sırtlanların, çakalların olduğu mekana kuzular gitmemeli.
Ben mevcut hükümeti de asla desteklemiyorum ama bunların da ne işler yaptığını biliyoruz görüyoruz o yüzden dedim aynılar diye zamanında şahit olduk

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
590
İsim
Hüseyin Mert Görgel

güncel meseleye dair en rasyonel ve de pragmatik tespit ve yorumları getiren kişidir.

akp ile mücadeleyi şiar edinen insanlar her ne kadar iyi niyetli olsalar da daha başlangıçta en büyük hatayı akp jargonunu ve akp’nin propaganda araçlarını kullanarak yapıyorlar.

bugün mansur yavaş bile, vay “suçsuzsa” yok “yargıda aklanırsa” falan diyor. kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum fakat akp’nin bi şekilde herkesi sindirebilmesinin sonucu bunlar.

1- kardeşim akp ile korkarak mücadele edemezsin. korktuğunu anlarlarsa zaten işin bitti demektir. yargı kim? kalemi tayyip erdoğan’ın iki dudağı arasındaki emir kulları mı adil yargılama

2- konunun bir temiz eller operasyonu değil darbe olduğunu kabul edeceksiniz önce. 25 yıllık akp iktidarının en hafif, neredeyse suç bile sayılmayan konusu yolsuzluk, iş rte’nin tek gerçek rakibi söz konusu olunca mı ülkenin ana gündem maddesi oluverdi? 20 yıldır milyonların sorguladığı ve asla tatmin edici cevaplar veremedikleri sahte diplomayla kaç senedir ülke yönetiyor adam. bugün mü diploma hassasiyeti peyda oluverdi?

herif 25 senedir ilmek ilmek hitler taktikleri uyguluyor memleketin üzerinde ve bir allahın kulu da bu döngüden çıkamıyor gerçekten akıl alır gibi değil. yine de bu yönünü takdir etmek lazım gerçekten hitler’in düştüğü hatalara düşmüyor “şimdilik”.

gelelim cevheri mevzusuna, burada da yine algı aparatı aktrollerin argümanına karşılık verilmeye çalışılıyo sürekli ben anlamıyorum. neymiş teröristmiş, alooo… siz daha geçen hafta “pkk’nın kurucu önderi apo” ifadesini yalayıp yutmuş omurgada adamlarsınız, size mi kaldı len milleti terörist ilan edip yaftalamak?

tek derdiniz elinizdeki rantı kaybetmemek, iktidarınızı daha uzun süre sürdürmek. bunun dışında terör de yolsuzluk da haksızlık da sadece kendi işinize geldiğinde, kendi işinize geldiği gibi içini doldurup boşalttığınız ifadeler.

sizin kıbleniz yok, allahınız para, ama korkunun ecele faydası yoook, bir gün gideceksiniz. gitmeseniz de kaçış yok ö-le-cek-si-niz. kaçış yok hesap vereceksiniz.
Forumda düzgün adam dinleyip hakkıyla konuşanı nadir görüyorum dediklerinizin arkasındayım

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
450
İsim
Tekin Ayber
Ben mevcut hükümeti de asla desteklemiyorum ama bunların da ne işler yaptığını biliyoruz görüyoruz o yüzden dedim aynılar diye
Ben Devleti, ülkemi destekliyorum, diğerleri umrumda değil. Dediğiniz gibi adalet olmalı, ekonomi düzgün olmalı, fakir fukara ezilmemeli... Saysan iktidar da bir çok günah taşıyor, ama chp sırf koltuk kavgası krizi yaşıyor, kameralar önünde birlik pozları hiç inandırıcı da değil. Bunlardan ülkeyi yönetmelerini beklemek saflık olur...

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
827
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
Suçlamaları red ediyorum diyeceğine kanıtlmaya çalış imamoğlu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,073,825
Üyeler
170,624
Son üye
Msalar
Top Bottom