Neler Yeni

🔴EKREM İMAMOĞLU TUTUKLANDI !

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,593
İsim
Kadir
Atatürk'ü ortaya attığın gibi bir de verdiğin gazın içeriğini de doldursaydın keşke...
Yarın hukuksuz bir şekilde şirketine çöküp seni de içeri attıklarında görürüm gazı. Duydum ettim ile adamı içeri attılar olayın farkında mısınız?

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
452
İsim
Tekin Ayber
Yarın hukuksuz bir şekilde şirketine çöküp seni de içeri attıklarında görürüm gazı. Duydum ettim ile adamı içeri attılar olayın farkında mısınız?
Peki bugün mü aklınız başınıza geldi, diye sormazlar mı size :)

Başkalarına olunca gıkınız çıkmaz ama sizden birilerine olunca kıyamet mi kopması gerekiyor..?!

Hem sen ne biliyorsun anlat da biz de bilelim, ha çok öenmli ve gizli ise git savcıya anlat.

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,593
İsim
Kadir
Peki bugün mü aklınız başınıza geldi, diye sormazlar mı size :)

Başkalarına olunca gıkınız çıkmaz ama sizden birilerine olunca kıyamet mi kopması gerekiyor..?!

Hem sen ne biliyorsun anlat da biz de bilelim, ha çok öenmli ve gizli ise git savcıya anlat.
Gıkımın çıkmadığı nereden biliyorsun, beni tanıyor musun?

Özdağ içeri atıldığında ilk tepki veren benim, bak sen de diyorsun çok önemli bir şey varsa anlat, bir şey yok ki anlatayım yandaş medya neyi yazdıysa sildi
1 tane sayıştay raporu yok
1 tane MASAK incelemesi yok
İmamoğlunun suçlu olduğuna dair 1 TANE kanıt gösterir misin? Olay ekrem değil halen anlamıyorsunuz

CupOk

80+ Bronze
Gıkımın çıkmadığı nereden biliyorsun, beni tanıyor musun?

Özdağ içeri atıldığında ilk tepki veren benim, bak sen de diyorsun çok önemli bir şey varsa anlat, bir şey yok ki anlatayım yandaş medya neyi yazdıysa sildi
1 tane sayıştay raporu yok
1 tane MASAK incelemesi yok
İmamoğlunun suçlu olduğuna dair 1 TANE kanıt gösterir misin? Olay ekrem değil halen anlamıyorsunuz
Yazacağı cevap
devlet
devlet
devlet yaptıysa doğrudur
devlet
devlet
devlet
devlet
devlet
devlet
devlet
devlet
bazen büyük yazar siRkiye devletinin büyüklüğünü göstermek için
DEVLET
DEVLET
DEVLET ULAN DEVLET

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,593
İsim
Kadir
Yazacağı cevap
devlet
devlet
devlet yaptıysa doğrudur
devlet
devlet
devlet
devlet
devlet
devlet
devlet
devlet
bazen büyük yazar siRkiye devletinin büyüklüğünü göstermek için
DEVLET
DEVLET
DEVLET ULAN DEVLET
Gitsin nevruz etkinliklerini izlesin yazılanları okuyunca dehşete düştüm kayyumu savunan var forumda hiç bakmasaydım keşke konuya

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
452
İsim
Tekin Ayber
Ya siz yazdıklarınıza bakılınca velet ifadeleri veya iq testi mağdurları şirketinde ortaksınız hem de kurucu ortak :D

Sizi ciddiye bile almamak gerek.

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,593
İsim
Kadir
Yüce devlet in gücü apo bayrakları açanlara yetmemiş
Önlerine çiçek koyup sen şehit olsan ben ağlardım diyen gençlere terörö muamelesi çekerler zihniyet aynı yapacak bir şey yok. Biz her zaman adaleti ve hürriyeti savunacağız
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ya siz yazdıklarınıza bakılınca velet ifadeleri veya iq testi mağdurları şirketinde ortaksınız hem de kurucu ortak :D

Sizi ciddiye bile almamak gerek.
Noldu nevruz etkinliği hoşuna gitmedi mi? Hadi git düzeni destekle, iyi forumlar

We_need_meet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
404
İsim
...
Bu aslında tam olarak böyle değil. İmamoğlu İstanbul'un başkanıydı. İstanbul'da da hiç küçümsenmeycek kadar İstanbullu olmayan kişi var ( 754 bin 327 Tane Sivaslı, u 388 bin 990 Kastamonulu, 515 bin 544 Ordulu ...) ve İstanbul'da yaşayan ayrı, yaşamayan ayrı demeyin. Genellikle insanlar memleketlerinde ki insanlar ne yapıyorsa onlardan etkilenirler. Sırf hemşerhisi diye oy vermek gibi düşünün. Bu isyanların ülke genelinde olmasının bir sebebi de bu. Bunlarla birlikte halihazırda bu isyanlardan etkilenip katılan insanlar da gelince işler bu hale geldi. Başka bir değişle, İstanbul'u alan Türkiye'yi almıştır.

bugraaykac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
534
İsim
Buğra Aykaç
İşine gelmeyen herkese fetöcü diyorlar doğru söyleyeni istemiyorlar farkında değil misin
Adam bildiğin FETÖ firarisi,hatta burada kanıtı bile var.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,670
İsim
Mert Can Ergün
HAK HUKUK ADALET
Direne direne kazanacağız

CupOk

80+ Bronze
Saraçhane protestolarına bekleriz siz ikinizi de , sadece gazınızı almak için :D
Bitmeden yetiş devlet polisleriyle beraber bitmeden canlı izle kaçırma
Mesaj otomatik birleştirildi:

devletimin polisi, askeri istanbulun ortasında apo ve pkk bayraklarına izin verdiyse vardır bir bildiği, kimse devletten büyük değildir ulan

Ekler

• 20250323_154533.jpg
    20250323_154533.jpg
    77.4 KB · Hit: 9
Son düzenleme:
Top Bottom