Neler Yeni

"El âlemin çocuğundan bana ne, Sen Kendine Bak."

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games

Chan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,693
İsim
Can Öztürk
ben de onu demiştim geçen gün.
dedim ki 10tlye düşmüşken alalım oynarız. bakarız dedi.
10tl bile yok.
Bence oyununa devam et ayni seyi banada yapıyorlar tatil günü oynuyorym bütün gün eyvallah okul zamani 10 dk oynasam ömür boyu oynuyorsun diyorlar

Muhammed100192

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Muhammed
15 Yaşındayım. Ailemde öyle bir algı var ki "Çocuklar oyun oynuyor beyinleri sulanıyor tehlikeli oluyor" diye düşünüyorlar.
Diyorum ki "Geçen sene okulda deneme sınavında 492 puan ile ikinci olan çocuk da bu oyunu oynuyor". Diyorlar elalemin çocuğundan bana ne.
Yahu sen oyunlar kötü diyorsun ben örnek gösteriyorum ondan banane diyorsun.
Neymiş bu bilgisayar yazılım için programlar için alınmış. Daha bir şey öğrenmeden ne yapayım ?
Tracert yapıyorum beni çok başarılı sanıyorlar.

Ben bu oyunların tehlikeli olmadığını aileme nasıl anlatırım ?

Vay efendim işte o oyunu sileceksin yoksa bilgisayarı camdan aşağı atarım. En komiği de bu. Camdan aşağı atmak mı.
Daha 2 Ay önce aldık ben para koydum siz desteklediniz dediniz "yavrum derslerini çalışacaksın başarılı olacaksın". Biz sana karışmayacağız sen hele öğren bunları senin işin bu.
Yemez ki.

Bu oyunları en zekisi de oynuyor en kafasızı da. Ben 2 Günde 1 Bu Oyuna (Valorant) Giriyorum diye boşu boşuna laf yemek istemiyorum.

Bak bak en garip tarafı da bu. Benim 3 Hafta boyunca falan odam olmadı salonda yattım daha odama yeni geçtim. Salonda PC başında forumda birisine bir şey yazarken dedi "Napıyosun sen oyun mu oynuyorsun".
Mekanik klavye sesini bile oyun zannetmek de acayip bi durum.

Among Us oynuyorum arkadaşlarımla. O kadar masum bir oyun ki yani PEGI 3 Anladın mı abi. Bunda bile laf yiyorum.

Bu oyunların tehlikeli, "Beyin sulandırıcı" olmadığını. Zararı olmadığı gibi faydasının da olmadığını, Zaman geçirmek için yaptığım bir şey olduğunu nasıl anlatabiliri
ben oyunu oynuyorum diye öyle şeyler mi yapıcam oyun bu haberlere çıkanlar ya küçük çocuklar ya da oyunu gerçek zanneden mallar ben öyle zannetmiyorum asıl tüm gün derslerime baksam bildiğimide unuturum beynim sulanır biraz eğlenceyle kafa da dağıtmak lazım ikisinide bir arada yapabiliyorum de anlamazlarsa artık onlara yapabilecek bir şey yok tv de ne görürlerse ya da birisi ne derse inanan cahil insanlardan olmuşlardır ( ben,mkilerde aynı söyledim anlamadılar )

Gizemss

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,110
İsim
Gizem
İlgilendiği Kategoriler
PC Oyunları, sanırım.
Algılarını kırman gerek.
Oynadığın oyunları ailene göster. Oyunların amacının ne olduğunu söyle.
Oynadığın oyunların eğer hikayeliyse, hikayesini anlat. İlgilerini çekmeye çalış.
"Herkes oynuyor." deme. "Ben bunu yapmaktan hoşlanıyorum, bu benim hobim" de.
"Stresimi atıyorum, kafamı boşaltıyorum." de.
Bunları anlatırsan eğer daha iyi yaklaşacaklarını düşünüyorum.

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
15 Yaşındayım. Ailemde öyle bir algı var ki "Çocuklar oyun oynuyor beyinleri sulanıyor tehlikeli oluyor" diye düşünüyorlar.
Diyorum ki "Geçen sene okulda deneme sınavında 492 puan ile ikinci olan çocuk da bu oyunu oynuyor". Diyorlar elalemin çocuğundan bana ne.
Neymiş bu bilgisayar yazılım için programlar için alınmış. Daha bir şey öğrenmeden ne yapayım ?

Vay efendim işte o oyunu sileceksin yoksa bilgisayarı camdan aşağı atarım. En komiği de bu. Camdan aşağı atmak mı.
Daha 2 Ay önce aldık ben para koydum siz desteklediniz dediniz "yavrum derslerini çalışacaksın başarılı olacaksın". Biz sana karışmayacağız sen hele öğren bunları senin işin bu.
Yemez ki.

Bu oyunları en zekisi de oynuyor en kafasızı da. Ben 2 Günde 1 Bu Oyuna (Valorant) Giriyorum diye boşu boşuna laf yemek istemiyorum.

Bak bak en garip tarafı da bu. Benim 3 Hafta boyunca falan odam olmadı salonda yattım daha odama yeni geçtim. Salonda PC başında forumda birisine bir şey yazarken dedi "Napıyosun sen oyun mu oynuyorsun".

Among Us oynuyorum arkadaşlarımla. O kadar masum bir oyun ki yani PEGI 3 Anladın mı abi. Bunda bile laf yiyorum.

Bu oyunların tehlikeli, "Beyin sulandırıcı" olmadığını. Zararı olmadığı gibi faydasının da olmadığını, Zaman geçirmek için yaptığım bir şey olduğunu nasıl anlatabilirim ?
şşş sakin ol bunun çözümü yok. Dersine çalış çalıştığını söyle gerisini boş ver, sen öğren oyun oynasan da sıkıntı yok zaten. Günde kaç saat oynarsın ya da oynamasan bile PC başındasın? @alpolojix

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
şşş sakin ol bunun çözümü yok. Dersine çalış çalıştığını söyle gerisini boş ver, sen öğren oyun oynasan da sıkıntı yok zaten. Günde kaç saat oynarsın ya da oynamasan bile PC başındasın? @alpolojix
Yani kahvaltıdan sonra keyif çayımı yudumlarken :cool: (!) bilgisayarı açıyorum bir süre başındayım yani.
Max 6 saat.
Mesaj otomatik birleştirildi:

aç ets babana oynat :d
Bu akşam bunu deneyeceğim. Bakalım işe yarayacak mı.

Eskel

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,956
İsim
Emin

Yakup.

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Yani kahvaltıdan sonra keyif çayımı yudumlarken :cool: (!) bilgisayarı açıyorum bir süre başındayım yani.
Max 6 saat.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu akşam bunu deneyeceğim. Bakalım işe yarayacak mı.
Sonuç ne oldu hocam ?

LvdR

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
Taha Yerlikaya

Yemez ki.

Bu oyunların tehlikeli, "Beyin sulandırıcı" olmadığını. Zararı olmadığı gibi faydasının da olmadığını, Zaman geçirmek için yaptığım bir şey olduğunu nasıl anlatabilirim ?
Aynı durum gerçekten bende de var. Neymiş çöpe atarmış nasıl becerecekse.

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam