Neler Yeni

Elden ring almalı mıyım daha önce souls oyunu oynamadım

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emre
Dostlar selam elden ring almak istiyorum konsoldan oynayacağım Türkçe yama yapma seçeneğim yok oyunun hikayesini anlamam önemli değil sadece ne yapacağımı bilsem yeterli ama haritası da çok büyük dil olmadan zorlanır mıyım sizce ve çok fazla terim var oyunda aşina olmadığım kısaca bunlara rağmen oyunu almamı önerir misiniz

A.Arif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
521
İsim
Arif
Dostlar selam elden ring almak istiyorum konsoldan oynayacağım Türkçe yama yapma seçeneğim yok oyunun hikayesini anlamam önemli değil sadece ne yapacağımı bilsem yeterli ama haritası da çok büyük dil olmadan zorlanır mıyım sizce ve çok fazla terim var oyunda aşina olmadığım kısaca bunlara rağmen oyunu almamı önerir misiniz
Kesinlikle alman gereken bir oyun olduğunu söylemeliyim. Oyunu Türkçe yapsan da anlayamazsın bir rehber izlemen gerekiyor zaten en azından silahlar ve oynanış hakkında çok zorlanmamak için. Souls oyunları için de de aralarındaki en basit oyun Elden Ring olabilir için rahat olsun. Ama haberin olsun dünyasının büyüklüğü ve ne yapacağını çözememek gözünü korkutacaktır. Bunun önünü almak için de rehber izlemeni tavsiye ediyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kesinlikle alman gereken bir oyun olduğunu söylemeliyim. Oyunu Türkçe yapsan da anlayamazsın bir rehber izlemen gerekiyor zaten en azından silahlar ve oynanış hakkında çok zorlanmamak için. Souls oyunları için de de aralarındaki en basit oyun Elden Ring olabilir için rahat olsun. Ama haberin olsun dünyasının büyüklüğü ve ne yapacağını çözememek gözünü korkutacaktır. Bunun önünü almak için de rehber izlemeni tavsiye ediyorum.
Peki sürekli nereye gideceğim ne yapacağım diye video izlemem gerekir mi yoksa 1,2 video izleyip oyunun mantığını çözmeye çalışmam yeterli olur mu

A.Arif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
521
İsim
Arif
Peki sürekli nereye gideceğim ne yapacağım diye video izlemem gerekir mi yoksa 1,2 video izleyip oyunun mantığını çözmeye çalışmam yeterli olur mu
Hocam oyunda nereye gideceğinizi grace adında sarı kamp ateşi gibi şeylerin gösterdiği yöne bakarak görebiliyorsunuz zaten. Ama buna rağmen bazj yerlerde yönünüzü bulamayabilirsiniz bunun için ya arayacak ve bulacaksınız ya da uğraşmak istemiyorsanız videolarına bakacaksınız. Sadece 1-2 video izleyerek oyunun mantığını zaten anlarsınız bu arada. Eğer çözemediğiniz bir durum da olursa beni etiketleyebilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam oyunda nereye gideceğinizi grace adında sarı kamp ateşi gibi şeylerin gösterdiği yöne bakarak görebiliyorsunuz zaten. Ama buna rağmen bazj yerlerde yönünüzü bulamayabilirsiniz bunun için ya arayacak ve bulacaksınız ya da uğraşmak istemiyorsanız videolarına bakacaksınız. Sadece 1-2 video izleyerek oyunun mantığını zaten anlarsınız bu arada. Eğer çözemediğiniz bir durum da olursa beni etiketleyebilirsiniz.
Teşekkür ederim peki oyundaki kavramlara alışmak kolay mıdır bir sürü farklı terim duymuştum oyunla ilgili

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
786
İsim
Fatih Ayhan
Ben souls oyunu hiç oynamadan arkadaşımdan denedim. İlk ve son girişim oldu. Herkesi her oyun sarmıyor. Deneme şansınız varsa önce deneyin ya da steamden 2 saatlik denemenizi iyi kullanın derim. Oyun türü seviyorsanız çok iyi ama sevmeyen ya da bilmeyen için pek bir anlam ifade etmiyor.

lyutnık

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
Eren
oyuna builde falan alışmak için çok ölüceksin sadece ölmen normal onu bil ve oynamadan önce nereye gidiceğini falan öğren bence videolardan çünkü ben bakmadan oynadım ve 100+ saatlik oyunu 40 saatte bitirdim yani spoiler falan diye korkma yoksa başka türlü tadı çıkmıyor ot gibi bitirmiş oluyosun

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Zaten hiç Souls oyunu oynamadıysan Elden Ring en iyi başlangıç oyunu. Souls mantığını çözüyorsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,745
Üyeler
161,342
Son üye
Hseyn24
Top Bottom