Elden Ring darboğaz var

Cagdas5389

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
941
1753015293845.webp

Oyunun fps kilidi açık 144'e kadar çıkabiliyor ancak oyunun bazı yerlerinde gpu kullanımı düşüyor, benzer sorunu yaşayan var mı, nasıl çözebilirim?

Çağdaş, oyun 60fps için optimize edilmiş bir oyun, kilidi açman iyi ama bu sorunsuz bir deneyim yaşayacağın anlamına gelmiyor. Kaldı ki oyun içinde yer yer fps dalgalanmaları da olur.

Çağdaş, oyun 60fps için optimize edilmiş bir oyun, kilidi açman iyi ama bu sorunsuz bir deneyim yaşayacağın anlamına gelmiyor. Kaldı ki oyun içinde yer yer fps dalgalanmaları da olur.
60'a da sabitlesem zaman zaman gpu kullanımı düşüyor fpsde aynı orantıda düşüyor oyun çıkalı 3 sene oldu bu sorunların biraz da olsa giderilmesi gerekiyor bence

60'a da sabitlesem zaman zaman gpu kullanımı düşüyor fpsde aynı orantıda düşüyor oyun çıkalı 3 sene oldu bu sorunların biraz da olsa giderilmesi gerekiyor bence
sistemin nedir ? yer düşmesi ve fazla dalgalanma olması normal değil o kadar ? kusura bakma şuan gördüm ölçümden :D o denli darboğaz olmaması lazım saçma bir durum var aynı ekran kartı ve daha kötü işlmeci ile 1440p sabit 60 oynadım hep çünkü ben.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,644
Üyeler
186,761
Son üye
ytbx
Geri