Elden Ring i Hangi Platformdan Almalı?

kaan0513

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
541
Merhaba arkadaşlar Elden Ring almayı düşünüyorum. 4070ti super li pc ye sahibim. Oyun tüm platformlarda indirimde B1-B2 seviye İngilizcem var fakat TR yama ile daha keyifli oluyor oyun oynaması. Daha önce bu oyunu tecrübe etmiş arkadaşlardan tr yama ile mi oynamalı yoksa çok diyalog yok dendiği için PS5 te büyük ekranda mı oynamalı? Kısaca hangi platformdan almam gerektiği konusunda yardımcı olursa sevinirim.

Oyunu 180 saat oynadım. Hikayesini George R.R Martinin yönetmesi sebebiyle ilgimi çekiyordu ancak oyun sana hikaye anlatmakla pek uğraşmıyor. Oynarken hiç umrumda olmadı açıkcası. Zaten her souls oyunu gibi internetden çokca guide izleyerek oynaman gerekecek. Bu guideların ezici çoğunluğu ingilizce olduğu için oyunu da ingilizce oynamanı tavsiye ederim. İnanılmaz bir oyun kesinlikle oynanması gerek.

Oyunu 180 saat oynadım. Hikayesini George R.R Martinin yönetmesi sebebiyle ilgimi çekiyordu ancak oyun sana hikaye anlatmakla pek uğraşmıyor. Oynarken hiç umrumda olmadı açıkcası. Zaten her souls oyunu gibi internetden çokca guide izleyerek oynaman gerekecek. Bu guideların ezici çoğunluğu ingilizce olduğu için oyunu da ingilizce oynamanı tavsiye ederim. İnanılmaz bir oyun kesinlikle oynanması gerek.
Farklı forumda da başka bir kişi oyunu stemaden alıp yama ile oynarsam daha iyi anlayabileceğimi söylüyordu :)

Merhaba arkadaşlar Elden Ring almayı düşünüyorum. 4070ti super li pc ye sahibim. Oyun tüm platformlarda indirimde B1-B2 seviye İngilizcem var fakat TR yama ile daha keyifli oluyor oyun oynaması. Daha önce bu oyunu tecrübe etmiş arkadaşlardan tr yama ile mi oynamalı yoksa çok diyalog yok dendiği için PS5 te büyük ekranda mı oynamalı? Kısaca hangi platformdan almam gerektiği konusunda yardımcı olursa sevinirim.
Platform sormuşsun onu görmedim. Oyunun sanat tasarımı ve manzaraları muazzam. Büyük ekranda iyi grafiklerle oynamak çok daha iyi olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Farklı forumda da başka bir kişi oyunu stemaden alıp yama ile oynarsam daha iyi anlayabileceğimi söylüyordu :)
Souls oyunları sana hikaye anlatmak için en ufak bir çaba göstermiyor maalesef. Boş ve manasız diyaloglarla dolu oyun. Bir çok NPC sana gereksiz şeyler anlatıp ortadan kayboluyor, nereye gittiğini anlamak için oyunu çok dikkatli oynaman gerekiyor (Ki genelde kimse diyalog okumadığı için guide izleyerek buluyorsun). Bence çok gerekli değil tr yama ama tercih meselesi

Son olarak halen hangi platfomdan alacağıma karar veremedim. PS5 Pro var 4070ti super de pc var playstation da Oled TV, pc de 27" 2k Oled ekran var. Satın alma tercihi olarak hangisini yapmalıyım

60 FPS kilidi var zaten. Türkçe yama kurulmasına izin veriyorsa PC'ye al. Diğer türlü hangi platformda ucuzsa oradan al. Şu an PS Store'de daha ucuz.

Valla ben crackli almıştım vaktiyle yamada kurdum hatta. 30saat oynadıktan sonra steamden satın aldım. O koydumun fire giantı yüzünden kalan bütün bosslarda Furlcalling Finger kullanarak yardım aldım. Zaten en başından beri böyücü olarak mimic ile oynuyodum yine zor geldi. Ama bitirdim mi bitirdim

Valla ben crackli almıştım vaktiyle yamada kurdum hatta. 30saat oynadıktan sonra steamden satın aldım. O koydumun fire giantı yüzünden kalan bütün bosslarda Furlcalling Finger kullanarak yardım aldım. Zaten en başından beri böyücü olarak mimic ile oynuyodum yine zor geldi. Ama bitirdim mi bitirdim

O ateş devinde ben de kardeşimden yardım almıştım. Elinde kavurma sacıyla gezip karnında ağzı olan ateşli dev ne biçim bir düşman tipi? Şunu tasarlayan nasıl bir çocukluk yaşamış olabilir?

ruins greatsword ve str build ile düdüklersin rahat :kekw:

60 FPS kilidi var zaten. Türkçe yama kurulmasına izin veriyorsa PC'ye al. Diğer türlü hangi platformda ucuzsa oradan al.
TR yama kuruluyor ama rehber izleme açısından ingillizce oynanmasını tavsiye ediyor çoğu kişi.
Sonuç olarak PS store mu Steam den mi alınmalı peki? PS Store da 150 tl daha ucuz
@WhoCares @Carlo @Charlster @Mbgider

Son düzenleme:
Geri