Neler Yeni

Elden Ring İndirime girecek mi

noxsi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Abdullah
İlgilendiği Kategoriler
Tarih,Pc oyunları
Her oyun indirime giriyor Eaden tut diğer oyunlara kadar fakat şu elden ring denen oyun neden indirime girmiyor.1400 Tl vermek istemiyorum biraz bakınırken en son (galiba) gecen sene indirime gırmıs cok mantıksız neden boyle bır oyunu ındırıme sokmazsın kı %40-50 indirime soksan binlerce-onbinlerce satar bence yakın zamanda indirime girer mi sizce?

warg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Serkan
Steam kış indirimlerinde indirime girebilir bence

noxsi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Abdullah
İlgilendiği Kategoriler
Tarih,Pc oyunları
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Steam kış indirimlerinde indirime girebilir bence
5 gün bekleyebileceğimi düşünüyorum oynayacak oyunum var fakat canım souls like oynamak istiyor hiç oynamadım black myth wukong,sekiro,elden ring (dark souls 3 girmişti almadım eski geldi) tarzı bir oyun almak ıstıyorum fakat hıcbırı ındırıme gırmıyor

warg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Serkan
5 gün bekleyebileceğimi düşünüyorum oynayacak oyunum var fakat canım souls like oynamak istiyor hiç oynamadım black myth wukong,sekiro,elden ring (dark souls 3 girmişti almadım eski geldi) tarzı bir oyun almak ıstıyorum fakat hıcbırı ındırıme gırmıyor
Bayadır indirime girmiyor bence indirim olur gibi

WhoCares

80+ Gold
elden ring in düşeceği max fiyat 24 dolar dahada düşmez

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
670
İsim
Mehmetcan İvrendi
Her oyun indirime giriyor Eaden tut diğer oyunlara kadar fakat şu elden ring denen oyun neden indirime girmiyor.1400 Tl vermek istemiyorum biraz bakınırken en son (galiba) gecen sene indirime gırmıs cok mantıksız neden boyle bır oyunu ındırıme sokmazsın kı %40-50 indirime soksan binlerce-onbinlerce satar bence yakın zamanda indirime girer mi sizce?
Eğer Amacınız sadece Oyunu oynamaksa Boşa para vermeyin bence gidin İnternetten 25-50TL'ye falan Elden Ring alın oynayın tadını çıkarın

Bu arada 25-50TL dediğim oyunu kod olarak falan size vermiyor 1 hesap düşünün içinde Elden Ring var ve 1000'lerce insan Steam'i çevrim dısına Alıp Oynuyor oyunu bu yüzden ucuz Aslında 1000 kişi aynı anda oynuyorsunuz ve Çevrim dışı mod'da olduğunuz İçin Hiç bir sorun olmuyor

-Çoğu insan genel'de Hikayeli oyunlar'da böyle yapıyor bu sayede binlerce lira vermek zorunda kalmıyor virüs vs.'de olmuyor misss

Not: Sadece Hikayeli oyunlar'da oluyor yani Online oyunlar'ı öyle satın alıp oynayamazsınız

noxsi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Abdullah
İlgilendiği Kategoriler
Tarih,Pc oyunları
Ben de ileride pc dizeceğim şimdiden yavaş yavaş oyun alıyorum
indirimdeyken bence Ac serisini almalısın Odyssey,Origins,Valhalla oyunların hem saatleri uzun (Origins 40-50 civarı) diğerlerine dlc alırsan 150 saat civarı oluyor.Oynamadım fakat kütüphanemde duran oyunlardan ilgini çekerse rdr2,fifa 24 paran varsa 25,mafia serisini falanda dusunebilirsin.

Satriani

80+ Bronze
Ekstrem olmasa da kış indirimlerinde fiyat düşüşü olacak diye düşünüyorum.

noxsi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Abdullah
İlgilendiği Kategoriler
Tarih,Pc oyunları
Eğer Amacınız sadece Oyunu oynamaksa Boşa para vermeyin bence gidin İnternetten 25-50TL'ye falan Elden Ring alın oynayın tadını çıkarın

Bu arada 25-50TL dediğim oyunu kod olarak falan size vermiyor 1 hesap düşünün içinde Elden Ring var ve 1000'lerce insan Steam'i çevrim dısına Alıp Oynuyor oyunu bu yüzden ucuz Aslında 1000 kişi aynı anda oynuyorsunuz ve Çevrim dışı mod'da olduğunuz İçin Hiç bir sorun olmuyor

-Çoğu insan genel'de Hikayeli oyunlar'da böyle yapıyor bu sayede binlerce lira vermek zorunda kalmıyor virüs vs.'de olmuyor misss

Not: Sadece Hikayeli oyunlar'da oluyor yani Online oyunlar'ı öyle satın alıp oynayamazsınız
bana öyle gelmiyor kendi hesabımda olması lazım

Top Bottom