MrCodeX
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,558
evet neresi komik?Bedava oynamanı isteseler oyunu bedava yaparlardı.
evet neresi komik?Bedava oynamanı isteseler oyunu bedava yaparlardı.
Crack'de sadece co op oynayabiliyorsun.Elden ring'in online dünyası da çok güzel.Farklı kişilerle takılıp uğraşması güzel oluyorHocam crackli oynadım bitirdim fakat yetmedi tekrar oynamak istiyorum. Bir şeyi bu denli beğenmişken de satın almak istedim kütüphanemde olsun diye.
Haklısın. Bu sebepten mütevellit özellikle de almak istiyorum.Crack'de sadece co op oynayabiliyorsun.Elden ring'in online dünyası da çok güzel.Farklı kişilerle takılıp uğraşması güzel oluyor
İsteyen crackli oynar isteyen satın alır. İmkanı olan satın alır imkanı olmayan alamaz bu kadar büyütmeevet neresi komik?Bedava oynamanı isteseler oyunu bedava yaparlardı.
dostum haklısın bu ekonomide kimseye gidipte 1200tlye oyun al diyemezsin zaten ama korsanın övülmesi sinirimi bozuyo doğru değil bence.İsteyen crackli oynar isteyen satın alır. İmkanı olan satın alır imkanı olmayan alamaz bu kadar büyütme
İşte bu ekonomide korsan övülmesi kadar doğal bişey olamazdostum haklısın bu ekonomide kimseye gidipte 1200tlye oyun al diyemezsin zaten ama korsanın övülmesi sinirimi bozuyo doğru değil bence.
bu ekonomide market soymakta övülsün o zaman aynı mantık neyse bu konuyu tartışmayacağım bakış açılarımız çok farklıİşte bu ekonomide korsan övülmesi kadar doğal bişey olamaz
Kişisel verilerinin gizliliğini önemseyen herhangi bir kişinin korsanı övmemesi gerekli.Korsanı övmek için bilgisayarı sadece oyun için kullanan bir çocuk yada vurdumduymaz biri olmak gerekiyor.İşte bu ekonomide korsan övülmesi kadar doğal bişey olamaz
O sırada iş yerlerinde, okullarda crackli program kullanananlar (öğretmenler,patronlar, öğrenciler)Kişisel verilerinin gizliliğini önemseyen herhangi bir kişinin korsanı övmemesi gerekli.Korsanı övmek için bilgisayarı sadece oyun için kullanan bir çocuk yada vurdumduymaz biri olmak gerekiyor.
bu insanlara laf anlatamazsın gülme emojisi atarlar en fazla böyleKişisel verilerinin gizliliğini önemseyen herhangi bir kişinin korsanı övmemesi gerekli.Korsanı övmek için bilgisayarı sadece oyun için kullanan bir çocuk yada vurdumduymaz biri olmak gerekiyor.
bu arada iş yerlerinde korsan uygulama kullanımında çok güzel ceza veriyolar haberin olsunO sırada iş yerlerinde, okullarda crackli program kullanananlar (öğretmenler,patronlar, öğrenciler)
İlk olarak tükiyede kişisel veri gizliliği diye bir şey yok zaten türkiyede ki herkesin bilgisi internette var (tc, tel, doğduyer, ailesi vs.)
İkinci olarak küçük yaşta ki çocukların crack indirirsem virus yermiyim demesi gibi yazmışsın. Crackli uygulamar bile (hepsi değil tabikide nerden indirdiğini bilmen gerekiyor) Türkiyede kullandığın uygulamlardan e-devletten bile daha güvenli (Herkesin bilgisi internette var çünkü)
Öğretmenler patronlar yada öğrenciler crack kullanıyor diye crack'li uygulamalar güvenilir diyemeyiz.Kimlik bilgilerinin heryerde olması da crack uygulamaları güvenilir hale getirmiyor.Güvenilir sandığın herhangi bir uygulama yüzünden pc üzerinde depoladığın herhangi bir veri ''fotoğraf video interaktif banka şifreleri'' vesaire çalındığı zaman bilgilerimi kimseye vermedim nasıl oldu diye ağlamak zorunda kalırsınız.O sırada iş yerlerinde, okullarda crackli program kullanananlar (öğretmenler,patronlar, öğrenciler)
İlk olarak tükiyede kişisel veri gizliliği diye bir şey yok zaten türkiyede ki herkesin bilgisi internette var (tc, tel, doğduyer, ailesi vs.)
İkinci olarak küçük yaşta ki çocukların crack indirirsem virus yermiyim demesi gibi yazmışsın. Crackli uygulamar bile (hepsi değil tabikide nerden indirdiğini bilmen gerekiyor) Türkiyede kullandığın uygulamlardan e-devletten bile daha güvenli (Herkesin bilgisi internette var çünkü)
Evet doğru dedin ama denetim olursa... gördüğüm biri var adam dedi bizi arıyorlar kullanmayın diyorlar kullanıyoruz bir şey olduğu da yok diyor. 5 yıldır kullanıyorumuşbu insanlara laf anlatamazsın gülme emojisi atarlar en fazla böyle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu arada iş yerlerinde korsan uygulama kullanımında çok güzel ceza veriyolar haberin olsun