o da türkiyenin gelişmemişliğinden kaynaklanıyo maalesef dostum ve bu korsan kullanımını meşru kılmıyoEvet doğru dedin ama denetim olursa... gördüğüm biri var adam dedi bizi arıyorlar kullanmayın diyorlar kullanıyoruz bir şey olduğu da yok diyor. 5 yıldır kullanıyorumuş
İşte bu yüzden virus programı da kullanıyoruz dostum. Bazen güvenilir dediğin sitede bile sorun olabilir ama sağlam bi virus programı herhangi bir virusu daha klasörü açmadan sana bildiriyor.Öğretmenler patronlar yada öğrenciler crack kullanıyor diye crack'li uygulamalar güvenilir diyemeyiz.Kimlik bilgilerinin heryerde olması da crack uygulamaları güvenilir hale getirmiyor.Güvenilir sandığın herhangi bir uygulama yüzünden pc üzerinde depoladığın herhangi bir veri ''fotoğraf video interaktif banka şifreleri'' vesaire çalındığı zaman bilgilerimi kimseye vermedim nasıl oldu diye ağlamak zorunda kalırsınız.
umarım ironidirDostlar online'ın bile crack'i var ne bu para verme sevdası![]()
Durumu olan alır dost, biri gelip ''siz para veriyorsunuz ben vermiyorum crack oynayın'' kafasında kendisini zeki gördüğü havalara giriyor ya o sinir bozucu sadece. Yoksa gidip crack oynasın oynamasın kimsenin umurunda değil böyle bir yorum yapılması saçma sadece.İşte bu ekonomide korsan övülmesi kadar doğal bişey olamaz
Çoluk çocuğa crack mevzusunu anlatamam şimdi hadi dostum bir oyuna 40 dolar vermek istiyorsan seni tutan yok.umarım ironidir
O karmaşık sandığın crack mevzusu nedir acaba? Emek hırsızlığının ne gibi bir derinliği olabilir? Ekonomiyi övdüğüm yok zaten berbat durumdayız ama almak isteyen birine git crack oyna demek sana git para ver al demekle aynı şey. Biz nasıl kendimizi savunuyorsak aynı şekilde sen de savunuyorsun. Bunu meşrulaştırmak çok saçma kendin oynuyorsan oyna bize ne yani?Çoluk çocuğa crack mevzusunu anlatamam şimdi hadi dostum bir oyuna 40 dolar vermek istiyorsan seni tutan yok.
Ben para vermek istemiyorum gittim online oynadım solo oynadım. Oyunun crack'i yoksa gittim para verip aldım.
Para kolay kazanılan bir şey değil gökten inmiyor yurtdışında olsam gider 60 dolarımı öder oyunumu oynardım.
Ben alternatif söylüyorum herkes zengin olacak diye bir şey yok adam belkide 1 aydır para biriktirp alacak. Ayrıca ben sana bir şey demedim ki niye zıplıyorsun?O karmaşık sandığın crack mevzusu nedir acaba? Emek hırsızlığının ne gibi bir derinliği olabilir? Ekonomiyi övdüğüm yok zaten berbat durumdayız ama almak isteyen birine git crack oyna demek sana git para ver al demekle aynı şey. Biz nasıl kendimizi savunuyorsak aynı şekilde sen de savunuyorsun. Bunu meşrulaştırmak çok saçma kendin oynuyorsan oyna bize ne yani?
Alternatiflerini kendine sakla bir dahakine. Alternatif dediğin de hırsızlık yaniBen alternatif söylüyorum herkes zengin olacak diye bir şey yok adam belkide 1 aydır para biriktirp alacak. Ayrıca ben sana bir şey demedim ki niye zıplıyorsun?
Konu elden ring ve biz aramızda konuştuk senin atlamanı gerektiren bir durum yok.
Sende cevaplarını kendine sakla. Sana mesaj atan yok bir şey yok ortada, sana verilen cevapları yanıtla sadece boş polimiğe girme. Crack ne daha bilmiyorsun gelip yorum yapma burda kullanmak istemiyorsun hırsızlık olarak görüyorsan kimse kafana silah doğrultmamış KULLANMA boş yorum da yapma.Alternatiflerini kendine sakla bir dahakine. Alternatif dediğin de hırsızlık yaniSana da bir şey diyen yoktu konuya crack indirin kanka diye zıplayan sensin. Daha uzatmanın bir anlamı yok bence kendine iyi bak.
Tamam kanka en olgun en büyük sensin forumda yaşla falan girelim. Bir yorum yapmak için illaki benim alıntılanmam mı lazım ne saçma bir düşünce yapısı bu? Git crackini oyna, crackin bir seçenek olduğunu bilmeyen yok çok farklı bir şeymiş gibi yazmışsın. İnsanlar da bunun emek hırsızlığı olduğunu bilerek cracki tercih ediyor veya etmiyor. Sen edenlerdensin. Ben de sana oynama demiyorum zaten. Sorun ne yani? Benim yorumda bulunma sebebim para vermeyi yanlış bir şeymiş gibi izah ediyorsun ''git 40 dolarını ver seni tutan yok'' gibi yorumlarından. Bu dediğin yanlış yani onu demeye çalışıyorum. Crack oynayarak farklı veya paranı koruyarak emek hırsızlığına girmemiş olmuyorsun.Sende cevaplarını kendine sakla. Sana mesaj atan yok bir şey yok ortada, sana verilen cevapları yanıtla sadece boş polimiğe girme. Crack ne daha bilmiyorsun gelip yorum yapma burda kullanmak istemiyorsun hırsızlık olarak görüyorsan kimse kafana silah doğrultmamış KULLANMA boş yorum da yapma.
Ayrıca adam, ben oyunu crack oynadım beğendim tekrar oynamk istiyorum bu sefer satın alacağım dedi sen niye zıplıyorsun burda? böyle forumda çoluk çocuk dolaşıyor ya kimlik gösterip girmek lazım yaş doğrulaması şart...