türkiye gibi bir yerde aksine ev araba almak en iyi yatırım olur. öyle bir enflasyonumuz var ki dolara yatırırken enflasyona yenik düşüyorsun YTDAileme mirastan kalan 2.5milyon TL gibi bi rakam var sizce nasıl değerlendirilmeli gidip araba ev almak çok saçma olur.
Düğün salonu için 2.5m yetersizDirekt düğün salonu açardım bu zaman da düğüne hayvan gibi paralar veriliyor 2.5 milyona açılır mı bilmiyorum tabi
arsa tabi ki bakiyosun 2 sene sonra iki katıAileme mirastan kalan 2.5milyon TL gibi bi rakam var sizce nasıl değerlendirilmeli gidip araba ev almak çok saçma olur.
bakıyorum da herkes ev al araba al vs demiş bence hepsi boş yatırımlar belki 2 milyon ile alınabilir ama 500k kendine ayır egitim satın al türkiye de e-ticarette iyi olan bazı kişiler var bilgisayarın var ise onlardan 1 yıllık mentorluk satın al ileride hem dolar kazanmış olursun hemde %01lik alana girmiş olursun benim sana tavsiyem budurAileme mirastan kalan 2.5milyon TL gibi bi rakam var sizce nasıl değerlendirilmeli gidip araba ev almak çok saçma olur.
Kankam şu dönemde o paraya dokunmak mantıklı değil bekletilip seçim sonrası ekonominin gidişatına göre karar verilebilirAileme mirastan kalan 2.5milyon TL gibi bi rakam var sizce nasıl değerlendirilmeli gidip araba ev almak çok saçma olur.