Ele geçen yüklü miktarda para nasıl değerlendirilmeli?

Parayı değerlendirmek zeka gerektirir.
Bakıyorsun herkes altın çıkarmaya gidiyorsa sen kürek üretip satacaksın.

Eğer ailen çok dindar yani faiz haramdır kafasında değilse diğer bir seçenek faize yatırmak olur 2.500.000₺ paraya 58.000₺ faiz veriyorlar ya da denize yakın bir yerde ucuza arsa alıp müstakil bir ev yapmak YouTube üzerinde videolar dolaşıyor 900.000₺ fiyata 2 katlı bahçeli 100 metrekare müstakil ev yapıyorlar

hisse

Aileme mirastan kalan 2.5milyon TL gibi bi rakam var sizce nasıl değerlendirilmeli gidip araba ev almak çok saçma olur.
türkiye gibi bir yerde aksine ev araba almak en iyi yatırım olur. öyle bir enflasyonumuz var ki dolara yatırırken enflasyona yenik düşüyorsun YTD

Direkt düğün salonu açardım bu zaman da düğüne hayvan gibi paralar veriliyor 2.5 milyona açılır mı bilmiyorum tabi
Düğün salonu için 2.5m yetersiz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Araba,ev neden saçma olsun onlar da bir çeşit yatırım aracı değerleniyorlar

borsadan hisse alabilirsiniz.

Aileme mirastan kalan 2.5milyon TL gibi bi rakam var sizce nasıl değerlendirilmeli gidip araba ev almak çok saçma olur.
bakıyorum da herkes ev al araba al vs demiş bence hepsi boş yatırımlar belki 2 milyon ile alınabilir ama 500k kendine ayır egitim satın al türkiye de e-ticarette iyi olan bazı kişiler var bilgisayarın var ise onlardan 1 yıllık mentorluk satın al ileride hem dolar kazanmış olursun hemde %01lik alana girmiş olursun benim sana tavsiyem budur

İlerde imara gireceğini düşündüğün yada bilinen yerlerden büyük büyük yan yana arsalar alırsın etrafı değerlenip imara girdiği zamanda satarsın YTD

benim elime öyle yüklü para miras falan kalsa yada geçse (yasal olarak) kendime yurt dışında yeni bir hayat kurardım

Kankam şu dönemde o paraya dokunmak mantıklı değil bekletilip seçim sonrası ekonominin gidişatına göre karar verilebilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,614
Üyeler
185,292
Son üye
Barisygt94
Geri