Perfectshot06
Moderatör
Dahası
- Konu Sahibi Konu Sahibi
yazın yavankaranın ayazında bisiklet sürülmez.
yazın yavankaranın ayazında bisiklet sürülmez.
500w bir kit ve pedal desteği ile yormadan yokuş çıkartır.
Sağol abi tavsiyen için.500w bir kit ve pedal desteği ile yormadan yokuş çıkartır.
Kaliteli bir bisiklet alsan yeter diye biliyorum genelde hepsinin kit desteği oluyor,Abdullah abinin aldığı bisiklet güzeldi yt kanalından bakabilirsin.Veya bisan mtx 7400 iyi bir model arkadaşımda var.Kitleri biraz araştırdım 500w olanlar 10k civarı ama bunlara hangi tür bisiklet almak lazım?
Nedir ideali.
Yokuş olmayan yer yok kiTavsiye Yokuşta zorlama . Bataryanın içinden geçersin.Yüksek amper çekmek isteyecek motor zorlanacağından buda bataryadan çekilen akım miktarı attıracak,aşırı yük binecek ve ömrü kısalacak. Gerekirse yolu uzat yokuş olmayan yerden çık.
Oyuncaklar dünyasında pek ihtiyacın olmaz be hocam.Bende düşünüyorum hocam arabayı satıp yakıt fiyatlarının 40-50 TL lere çıkacağina eminim
abi kaç km sürcen ona göre bişe önerebilirim ben 40 50 km sürüyordum pandemi yüzünden biraz aksadıAnkara'da oturduğum için her yer yokuş.
10 yıldır bisiklet kullanmıyorum ama yazın vakit geçirmelik almayı düşünüyorum.
Bütçem yok sadece yokuşta çıkması önemli.
Eğer yardımı olmuyorsa almayacağım.
Hocam benim ayaklar da yok zatenOyuncaklar dünyasında pek ihtiyacın olmaz be hocam.
Çok hızlı sürmem.abi kaç km sürcen ona göre bişe önerebilirim ben 40 50 km sürüyordum pandemi yüzünden biraz aksadı