Dahası
- Reaksiyon skoru
- 29
- İsim
- Hüseyin Emir
- Konu Sahibi Konu Sahibi
H
Hocam Ibanez grg 170dx alacağım hangi siteden almamı önerirsiniz?Taşınma işleriyle meşguldüm, etiketleri ve konuyu yeni görüyorum.
Bütçen ne kadar bilmiyorum ama başlangıç için 6.000 TL civarında fiyatlarla bazı gitarlar var.
Donner DMT-100 indirim kodu ile birlikte 6.300 TL'ye alınabiliyor. Başlangıç için ideal denebilir.
Alıntıyı görüntüle
Alternatif olarak Donner'ın Strat kasa (H-S-S) setleri de var;
Donner DST-152 Full-Size ST Elektro Gitar Seti (Beyaz) | doremusic
Donner DST-152 Full-Size ST Elektro Gitar Seti (Beyaz) En Uygun Fiyat Garantisi ile Dore Müzik'te! Aynı Gün Kargo, Ücretsiz Teslimat ve Peşin Fiyatına Kredi Kartına 6 Taksit Seçenekleri ile Güvenle ve Hemen Satın Alın!www.do-re.com.trDonner DST-152 Full-Size ST Elektro Gitar Seti (Siyah) | doremusic
Donner DST-152 Full-Size ST Elektro Gitar Seti (Siyah) En Uygun Fiyat Garantisi ile Dore Müzik'te! Aynı Gün Kargo, Ücretsiz Teslimat ve Peşin Fiyatına Kredi Kartına 6 Taksit Seçenekleri ile Güvenle ve Hemen Satın Alın!www.do-re.com.tr
Aslında Donner'ın Les Paul kasa modeli vardı,
Gitar kötü değildi ve fiyatı Amazon'da 3.000 TL civarıydı ama stokları hemen bitti ve artık pek yok sanırım, istersen onu da araştırabilirsin.
Bunlara alternatif olarak SX, Squier falan da var. Ama fiyatları çok değişiyor. Eğer indirim döneminde alabilirsen, uygun fiyatla alınabiliyor.