Koray Dalkıran
80+
- Reaksiyon skoru
- 8
Arkadaslar elektronik sigara alacagım verebilecegım 500 600 lira falan cok içen biri degılım aksamları keyif için genelde önerilerinizi bekliyorum
Hocam 100TL daha ekleyip Smok Vape Pen V2 almanızı tavsiye ederim. Nord 4 almasam bu cihazı satın alacaktım bazen de düşünüyorum acaba hata mı ettim diye. Coili rahat değişiyor hava ayarı var vb. Kullanmayı bilmiyorsanız verdiğim link üzerindeki kanala bakabilirsiniz. 15 20 günde 1 bakımı yapılması pamuğunun değişmesi gerekir. Attığım kanaldaki bir videoda bu işlem uygulamalı olarak anlatılıyor. Aldıktan sonra yanık tadı alıyorum bu ne böyle dememeniz için baştan söylemek şart. Kullan at alırsanız iş değişir de biraz masraflı tabi.Arkadaslar elektronik sigara alacagım verebilecegım 500 600 lira falan cok içen biri degılım aksamları keyif için genelde önerilerinizi bekliyorum
250 liraya felan 3000 çekimlik puf diye şeyler satılıyor tekellerde onlara bi bakabilirsinizArkadaslar elektronik sigara alacagım verebilecegım 500 600 lira falan cok içen biri degılım aksamları keyif için genelde önerilerinizi bekliyorum
En cok kızgın aldığım alan olabilir.
1000tl den aşağı yok ya.vaporesso switcher
bende baktımda senin için bulamadım ,anlamsız arttırmışlar dostum kusura bakma1000tl den aşağı yok ya.