Neler Yeni

Eleştiri Konularının Direkt Kilitlenmesi

T.P.G.

80+ Titanium
@Sadeceogrenmekistiyorum perma ban yemiş. Aslında yemesi gayet normal o yaptıklarından sonra.

Ben forumun raporlama ve ceza sisteminden açıkcası memnunum. Forumun özellik eksikleri var genel olarak.

Söz hakkı konusuna gelince, önce üyeler çözüm yöntemlerini dedikten sonra konu kilitlenirse daha iyi olur. En azından forumun gelişimi için yararlı olur bu durum.

Bence eleştiri konusunda toleranslılar. Başka forumlarda olsa perma ban verirler burada gayet sıcak bakıyorlar. Eleştirinin'de bir dozu var elbette.
Zaten olay bu, cevap hakkı vermiyorlar. ben bundan bahsediyorum

Gizemss

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,110
İsim
Gizem
İlgilendiği Kategoriler
PC Oyunları, sanırım.
Çünkü olay bir sonuca varmayacak arkadaşlar.
Eğer "Vur!" emri verilirse hiç birimiz bu kadar rahat olamayız.
Böyle bir konu bile açılamaz. Lütfen yapmayın.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Gerçek bir eleştiri konusu asla ama asla kitelenemez konuyu açanın yetkisine ve bilgisine bakmak gerekir kusura bakmayın herkes eleştiri konusu açamaz bu kişinin bilgisi nedir ki eleştiri konusu açıyor ve senin bahsettiğin şey ise tam olarak şu;

Adam 13 uyarı almış buna rağmen forum yöneticileri dişini sıkmış bu adamı banlamamış ama bu adam sanki anaokulu sınıfındaki tavırlarla ağzına geleni yazıyor bu eleştiri değil saygısızlıktır ve şunu da unutmamak lazım burada koca koca adamlar da var acayip komik eleştiri konuları açılıyor.

uyarılar.jpg

T.P.G.

80+ Titanium
Gerçek bir eleştiri konusu asla ama asla kitelenemez konuyu açanın yetkisine ve bilgisine bakmak gerekir kusura bakmayın herkes eleştiri konusu açamaz bu kişinin bilgisi nedir ki eleştiri konusu açıyor ve senin bahsettiğin şey ise tam olarak şu;

Adam 13 uyarı almış buna rağmen forum yöneticileri dişini sıkmış bu adamı banlamamış ama bu adam sanki anaokulu sınıfındaki tavırlarla ağzına geleni yazıyor bu eleştiri değil saygısızlıktır ve şunu da unutmamak lazım burada koca koca adamlar da var acayip komik eleştiri konuları açılıyor.

Alıntıyı görüntüle
Bakın ben o şunu dedi bu bunu dedi demiyorum.

Hani 1 cevap hakkı SADECE 1 TANE tanısanız bence iyi olur.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,904
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
1604059365342.png

Şikayet kısmındaki konuların genel akıbeti, bunların hepsi eleştiri konusu ve sadece 2 tanesi kilitlenmiş.

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Hiç kimseye vur emri vermeyiz o konuda sıkıntı yok ama yöneticilerin sizleri serbest bırakmasının sebebi sizler birer bireysiniz koyun değilsiniz ki başınızda çobanlık yapalım istiyoruz ki özgür şekilde hislerinizi dile getirin ama bunu görüp bunu dilerek suistimal edeni asla forumda barındırmam.

Top Bottom