Sadeceöğrenmekistiyorum'un konusunun kilitlenmesinin nedeni, tartışma çıkacaktı ve kesindi.Ya siz konuyu düzgün okuduğunuza emin misiniz?
Ben cevap hakkı verilsin diyorum, hiç kilitlenmesin mi diyorum?
Eğer kilitleselerdi çok göze batacaklardı.Rekor kirdım galiba hala kilitlenmedi de .
Olabilir, ancak yinede tanınmalı. Sadece bir konu uzerinden gitmeyelim.Sadeceöğrenmekistiyorum'un konusunun kilitlenmesinin nedeni, tartışma çıkacaktı ve kesindi.
Genelde tartışma çıkmadan önce uzun bir paragraf yazıp konuyu kilitliyorlar.
Size cevap hakkı verilmemesi değil olay aslında. Olay tartışma çıkmasın.
Ben böyle düşünüyorum.
Bence bu konu da kitlenir.
Bence.
Orası kesin zaten.
Haklısın. Savunma ve cevap hakkı vermeden konuyu kilitliyorlar.
Yani biraz erken kilitleniyor konular. Eleştirmek herkesin hakkı tabii ki. Lütfen bu olay ile alakalı durmadan konu açıp forumu karıştırmayın.
Bakın kurucu ve mod cevap verdi.Foto attılar düzgünce cevap verdiler.Ama halen ukalalıklar yapıyorsunuz.(ilk 3 mesaj cevaplardan önce geldi)Rekor kirdım galiba hala kilitlenmedi de .
kilitlendi@sadeceöğrenmekistiyorumun açtığı konu varmı ?
evet küçük saçmalıklar.Komik olmayan komiklikler.fazla Yanlış anladıysanız düzelteyimUkalalık mı?
Gerek yok, bir kere gördükten sonra istedigin kadar düzelt.evet küçük saçmalıklar.Komik olmayan komiklikler.fazla Yanlış anladıysanız düzelteyim
Bence üstünde konuştuğumuz konuyu iyice incele, lütfen.Ya siz konuyu düzgün okuduğunuza emin misiniz?
Ben cevap hakkı verilsin diyorum, hiç kilitlenmesin mi diyorum?
@sadeceöğrenmekistiyorumun açtığı konu varmı ?
bunada düzgün cevap vermedin farkındaysan.Rahatsız olduysan düzelteyim dedim.Ama yine aynı şeyi yaptın.Ben ne yazdığımı nasıl anlarlar diye düşünerek öyle cevap vermiştimNeden yalnızca Sadeceogrenmekistiyorum'un konusundan gidiyorsunuz ki?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gerek yok, bir kere gördükten sonra istedigin kadar düzelt.