Neler Yeni

Eleştiri Konularının Direkt Kilitlenmesi

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Nedense bir eleştiri konusu açılıyor ilk @Mehmet Yılmaz geliyor 2-3 şey diyor sonra @Abdullah Hacıgül geliyor yazıyor bir şeyler sonra hemen konu kilit...

E sen bize cevap hakkı vermezsen çözüm nasıl çıkacak?

Forumu mahkeme gibi düşünelim, üyeler davacı yönetim davalı.

Davacı bir iddia atsa ortaya böyle böyle dese, sonra davalı gelse bir şey dese konu kapansa olur mu? Bir çözüm çıkar mı? O konuda bulunan yönetimle iletişim zor kısmının kanıtı da budur.

Cevap hakkı neden vermiyorsunuz?
kanka neden farklı
bence iyi yapıyorlar biliyorum bazı ünlü insanlarımız davayı çoook seviyo kendi hakkında eleştri yaptığında hemen tazminat açıyor hapis bile değil bildiğin para koparmaya çalışıyorlar o yüzden aslında iyi yapıyorlar
başına bela almanı istemez kimse
bu arada eleştri diye bi forum yok o yüzden

T.P.G.

80+ Titanium
Düzgünce eleştirinizi yapabilirsiniz, şayet ileriye giderseniz tabii ki ceza alırsınız.

(Bkz: @Sadeceogrenmekistiyorum)
Ben neden ceza alıyor demiyorum hakediyor ki alıyor.

Olay sadece direk kilitlenip cevao hakkı verilmemesi. 1 tanecik bile verilse kâfi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

kanka neden farklı
bence iyi yapıyorlar biliyorum bazı ünlü insanlarımız davayı çoook seviyo kendi hakkında eleştri yaptığında hemen tazminat açıyor hapis bile değil bildiğin para koparmaya çalışıyorlar o yüzden aslında iyi yapıyorlar
başına bela almanı istemez kimse
bu arada eleştri diye bi forum yok o yüzden
Beyler ben anlayamadım tercüme edin

Lergoooon

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,872
İsim
Hüseyin Akbal
Eleştiriyi doğru yaptığınız vakit kilitleneceğini sanmıyorum. O demin konuyu açan arkadaş o üslubuyla foruma katkısı olacak bir eleştiri yapmadı. Gördüyseniz o konuda yöneticilerle alay dahi etti. Düzgünce fikrinizi belirtin, eleştiri yapın, bunun foruma yararı dokunsun, sorun olan şey çözüme kavuşturulabilsin.

Wh897Xm

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,076
İsim
Micheal
Ama sonuç olarak ben daha haksız ban atılan birini görmedim.Adam yanlış bilgi veriyor modlar dahil bir çok kişi cevap veriyor ,adam yanlış bilgi vermekten 'sadece' uyarı alıyor ama üstüne konu açıp bir de kendini haklı çıkarmaya çalışıyor.Bu adamın konusu kilitlenmesin mi şimdi?Tabii ki kilitlenecek.

T.P.G.

80+ Titanium
Ama sonuç olarak ben daha haksız ban atılan birini görmedim.Adam yanlış bilgi veriyor modlar dahil bir çok kişi cevap veriyor ,adam yanlış bilgi vermekten 'sadece' uyarı alıyor ama üstüne konu açıp bir de kendini haklı çıkarmaya çalışıyor.Bu adamın konusu kilitlenmesin mi şimdi?Tabii ki kilitlenecek.
Eleştiriyi doğru yaptığınız vakit kilitleneceğini sanmıyorum. O demin konuyu açan arkadaş o üslubuyla foruma katkısı olacak bir eleştiri yapmadı. Gördüyseniz o konuda yöneticilerle alay dahi etti. Düzgünce fikrinizi belirtin, eleştiri yapın, bunun foruma yararı dokunsun, sorun olan şey çözüme kavuşturulabilsin.
Ya siz konuyu düzgün okuduğunuza emin misiniz?
Ben cevap hakkı verilsin diyorum, hiç kilitlenmesin mi diyorum?

ElectriX

80+ Silver
Nedense bir eleştiri konusu açılıyor ilk @Mehmet Yılmaz geliyor 2-3 şey diyor sonra @Abdullah Hacıgül geliyor yazıyor bir şeyler sonra hemen konu kilit...

E sen bize cevap hakkı vermezsen çözüm nasıl çıkacak?

Forumu mahkeme gibi düşünelim, üyeler davacı yönetim davalı.

Davacı bir iddia atsa ortaya böyle böyle dese, sonra davalı gelse bir şey dese konu kapansa olur mu? Bir çözüm çıkar mı? O konuda bulunan yönetimle iletişim zor kısmının kanıtı da budur.

Cevap hakkı neden vermiyorsunuz?
Ve konu kilitenir.

Top Bottom