Bazilarinda oluyormuş bazilarindada olmuyormuş?Kronik sorunlu çıkar ya da çıkmaz diye bir şey yok. Kronik sorunu var ise herkes yaşar o sorunu.
Yok sanmıyorum, yerine Apacer Panther AS340 öneririm.Satsam herhangi bir sorun olmaz dimi garanti gelan islerinde.
Nerde satabilirim direk alir almaz satsam?Yok sanmıyorum, yerine Apacer Panther AS340 öneririm.
Genel olarak herkeste oluyor. Sendede olacaktır. Ayrıca o sistem iyi değil zaten.Bazilarinda oluyormuş bazilarindada olmuyormuş?
Sistemde degisiklik yapacağım.Genel olarak herkeste oluyor. Sendede olacaktır. Ayrıca o sistem iyi değil zaten.
Dostum başka sistem al, yine de o SSD'yi alma.Sistemde degisiklik yapacağım.
Sistem fena değil bu arada, kalp kırıyorsunuz.Genel olarak herkeste oluyor. Sendede olacaktır. Ayrıca o sistem iyi değil zaten.
Bazı özelleştirmeler ile iyi oluyor, normal hali iyi değil.Sistem fena değil bu arada, kalp kırıyorsunuz.
Öyle derseniz olur, özelleştirme seçenekleri gayet iyi ve kaliteli hale gelebiliyor. Fiyatı da fena değil güzel bir indirimi vardı.Bazı özelleştirmeler ile iyi oluyor, normal hali iyi değil.
Hemen alir almaz nerde satabilirim?Öyle derseniz olur, özelleştirme seçenekleri gayet iyi ve kaliteli hale gelebiliyor. Fiyatı da fena değil güzel bir indirimi vardı.
Letgo/Sahibinden tarzı yerlerde. O SSD kötülerin arasında iyi aslında satamazsanız çöp olana kadar kullanabilirsiniz.Hemen alir almaz nerde satabilirim?
Garantiye gondersem kronik sorunu olursa yenisini alip kullanip gondersem garantisi bitene kadar.Letgo/Sahibinden tarzı yerlerde. O SSD kötülerin arasında iyi aslında satamazsanız çöp olana kadar kullanabilirsiniz.